OVO JE UNUK KOJI JE UBIO PA ZAKOPAO BABU U ŠAPCU! Svi su zgroženim onim što objavljivao na mrežama: „Muzika je treštala“

D. Č. (33) iz Šapca uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju babu F. Č. (75) koja ga je odgojila a potom njeno telo zakupao u selu nadomak Šapca.

POGLEDAJTE SLIKU OVDE

Sumnja se da je on babu ubio 26. jula prošle godine, a potom se rešio njenog tela tako što je zakopao. Osumnjičeni je navodno, juče priznao zločin i odveo policiju na mesto gde je zakopao F. Č.

– Baba ga je odgojila i živela je za njega, pa smo svi zanemeli kad smo saznali da je on taj koji joj je presudio. Uvek mu je govorila da mora da se kloni lošeg društva i da treba da se oženi, ali nažalost on je nije slušao pa je često bio po zatvorima – kažu komšije ove porodice za Kurir i dodaju:

– Tad u julu prošle godine kad je nestala, svi su mislili da je možda pobegla kod sestre u Nemačku ili pošto je volela bilje da se možda izgubila negde na livadama. Tada je i on na društvenim mrežama apelovao na sve da mu nađu babu, što je zaista grozno.

Kako su komšije dalje navele, on nakon nestanka jedno vreme nije bio u kraju, ali je ubrzo došao.

– Nakon nekog vremena on je došao, i tada je svakodnevno treštala muzika, okupljao je na imanju loše društvo koje mu je baba branila. Tada je napravio i slavlje jer je našao devojku koja je ubrzo ostala trudna, i svi su se čudili kako mogu da igraju i pevaju, a babe nigde nema – kažu sagovornici.

Osumnjičeni je tada na Fejsubuku čak okačio da traga za babom i da mu se jave svi oni koju imaju neku informaciju vezanu za nju, ili da se obrate policiji.

Osumnjičeni se tereti za teško ubistvo svoje babe.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/B. T.)

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare