JOKIĆ ZAGRMEO: Sad ili nikad! Vreme je da pokažemo od čega smo NAPRAVLJENI!

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić raspoložen je uoči četvrte utakmice protiv Majamija u finalnoj seriji NBA lige.

Igra Nikola Jokić košarku života u ovosezonskom plej-ofu iako je delovalo da bolje od regularnog dela sezone teško da je moguće. Srpski centar još jednom je pomerio lestvicu, a u trećem meču finalne serije protiv Majamija upisao je svoj deseti tripl-dabl u „doigravanju“ i poveo Denver Nagetse do brejka na Floridi. 

Nagetsi u noći između petka i subote od 02:30 po centralnoevropskom vremenu imaju šansu za novi brejk. Pobedom bi Denver uoči povratka serije u Kolorado došao na korak od prve titule u istoriji franšize, ali prema rečima Nikole Jokića pritiska nema. 

– Da, jer imam šansu da veterane poput Džefa Grina, Deandrea Džordana i Iša Smita dovedem do borbe za šampionsku titulu. Možda je ovo ‘Sad ili nikad’ situacija – rekao je Nikola Jokić. 

Ističe srpski centar da su dosadašnje utakmice finala bile izuzetno zanimljive, ali da će se tek sada videti ko je od čega „satkan“.  

– Mislim da je kul jer vidim drugačija rešenja i kako igrači razmišljaju, reaguju na određeni način na koji drugi ne reaguju i to je jako posebno. Blicuju na piku, ukradu loptu, pa mi odgovorimo dobro i ovo je kao igra šaha, oni povuku potez i potom to uradimo i mi. Ovo je vreme kada igrači pokažu od čega su napravljeni – podvukao je centar Denvera. 

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare