SRAMOTNA ODBRANA UBICE! Na suđenju u Istanbulu Bojanić izneo šokantne tvrdnje 

Kotoranin Željko Bojanić, kome su u Istanbulu sudi za ubistvo Rista Mijanovića, zvanog Kapetan, tvrdi da on nije ubica i da su mu optužnicu napisali srpski mediji

Kako su izvestili turski mediji Bojanić je rekao da on nije nikakav mafijaš i da ne prihvata optužnicu koje je podignuta protiv njega.  

– Ovu optužnicu pripremili su srpski mediji. Da je istina, bilo bi dokaza. To je moglo da se uradi i u političkom smislu – tvrdio je Bojanić na sudu. 

Podsetimo Željku Bojaniću se sudi za ubistvo Cetinjanina Rista Mijanovića, pripadnika crnogorskog zloglasnog „škaljarskog klana“, koji je otet, mučen i na kraju ubijen 2020. godine.

Tokom istrage u Turskoj utvrđeno je da Mijanović otet 11. septembra 2020. iz restorana u Istanbulu, a nakon što je likvidiran, njegovo telo je prevezeno i zakopano u dvorištu vile Željka Bojanića u Zekerijakoju.

Inače Bojanić je negirao i da je vlasnik vile u čijem dvorištu je rponađen leš ubijenog Mijanovića i samo je rekao da je u Tursku došao da živi i da je državljanin Crne Gore.  

Na suđenje iz pritvora su dovedeni i Hakan Kaptan i Milan Vujotić, a video linkom je svedočio i takođe optuženi Radoje Živković.

Njih trojica su uhapšeni nakon ubistva vođe „škaljarskog klana“ Jovana Vukotića koji je likvidiran 8. septembra 2022. godine u Istanbulu.  

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare