BIVŠEM PREPISALA KUĆU, ZA DRUGOG MUŽA SE UDALA U DNEVNOJ SOBI! Bojana Rajić sad živi u LUKSUZNOM DOMU na Košutnjaku! FOTO

Nekadašnja manekenka Bojana Rajić povukla se iz javnog života. Ona već godinama uživa u porodičnoj idili sa drugim suprugom i sinovima. Povremeno se pojavi na nekom gradskom događaju, a za svoj izgled i dan danas dobija samo pohvale.

Bojana Rajić
FOTO: INSTAGRAM

Bojana se s godinama nije promenila. I dalje je posvećena modi, a na Instagramu često objavljuje fotografije kako uživa s prijateljima i svojom porodicom.

Ona je nekada važila za najpoznatiju suprugu fudbalera. Bila je udata za golmana Vladimira Stojkovića, u braku su proveli pet godina i dobili sina, a njihov razvod obeležili su skandali. Priče o prevarama ih nisu zaobišle, ali oni se o toj temi nisu oglašavali.

Bojana Rajić
FOTO: INSTAGRAM

Kada su se razveli, manekenka se odrekla imovine.

– Celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim što sin i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Tako da naš sin ima krov nad glavom i nije ostavljen na ulici, kao što na kraju ispade. Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, primerena je detetu uzrasta od tri godine. S obzirom na to da i ja radim i izdržavam sebe, nijednog trenutka nisam trazila izdržavanje za sebe kao bivšu suprugu. Naš sin redovno viđa oca i boravi kod njega“, napisala je ona tada na Fejsbuku, piše Kurir.

Odmah nakon razvoda ponela se priča da je Bojana još kao udata žena započela vezu sa sadašnjim suprugom. Ni to nije javno komentarisala. I danas je u braku s biznismenom za kojeg se udala u dnevnoj sobi njegove porodične kuće na Bežanijskoj kosi.

Bojana Rajić
FOTO: INSTAGRAM

Ubrzo su se preselili na Košutnjak i od tada Bojana živi u raskošnom domu što je pokazala na Instagramu. Ima i prostrano dvorište sa sređenim travnjakom. U dvorište se izlazi iz dnevne sobe.

Bojana na Instagramu najčešće objavljuje slike svoje biblioteke prepune knjiga.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare