ZAŠTO CICIPAS MRZI NOVAKA? Grčki teniser misli da Đoković pravi „druge BUDALAMA“?! Optuživao ga i za simuliranje povrede!

Svako malo, malo – udri po Novaku. Stefanos Cicipas prošao je put od čoveka koji je bio u sjajnim odnosima sa Đoković, do nekog ko jedva dočeka priliku da ga pecka i proziva.

Doduše, Medvedev je neprijatelj broj jedan za Stefanosa, ali jasno je kod dan da ne „miriše“ ni srpskog tenisera.

Najnovija izjava Cicipasa nije prozivka, ali čudno je što je Grk rekao da će u polufinalu navijati za čoveka koji ga je isprašio u četvrtfinalu?!

– Navijam za mlađe – kao iz topa ispalio je Cicipas posle debakla koji je doživeo.

– Novak ima iskustvo, Karlos ima noge i trči kao Brzi Gonzales i da udara jake udarce, drugi voli da kontroliše stvari na terenu i da tera protivnika da trči. Ne bih da dajem prognoze. Loš sam u tome – dodao je kasnije Grk, koji malo-malo, pa oplete po slavnom Srbinu.

Australija open

Lavinu kritika po Đokoviću ispalio je Stefanos posle zabrane učešća za našeg tenisera na Australijan openu.

– On definitivno igra po svojim pravilima i radi neke stvari koje većina igrača ne bi imala petlju da urade. Pogotovo što je ATP objavio jasne kriterijume za ulazak u zemlju. Nikada nisam ni pomislio da krenem na turnir nevakcinisan i da kršim protokole. Nisu svi raspoloženi da prate pravila koje je odredila država. Mali procenat bira neki svoj put i čini da većina nas izgleda kao budale – uvredljivo će grčki teniser.

Monte Karlo

Cicipas je 2021. godine opleo po Đokoviću jer je Srbin navodno simulirao povredu?! Sve se to desilo posle eliminacije Novaka od Evansa u Monte Karlu.

– Ako neko igra dobro i pobeđuje, onda zaslužuje da bude tu gde jeste. U ovom slučaju je jasno da je Novakov poraz iznenađujuć. Svi su bili iznenađeni. Evans je igrao vrlo dobro u učinio je sve da ga pobedi. Ali dobro, bilo je takođe iznenađujuće kada je Australiju napustio sa titulom, iako je tvrdio da je bio povređen. Trenutno se ne sećam gde je imao tu povredu, noge, stomak… – glasila je sramna izjava Cicipasa.

Posle svega ovog jedino pitanje koje se namaće: Zašto mrziš Novaka?

UDARNA VEST.rs(Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare