UTVRĐENO ZBOG ČEGA JE UBICA IZ ŠKOLE BIO NEVEROVATNO PRECIZAN: Dečak je specijalno opremljenim pištoljem izvršio stravični zločin

Učenik Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubio je 3. maja u krvavom pohodu devet đaka te škole i radnika obezbeđenja, a teško je ranio još šest učenika i nastavnicu istorije. Nakon 12 dana preminula je poslednja devojčica od posledica ranjavanja, čime se ukupan broj žrtava popeo na deset.

Dečak-ubica je zločin izvršio pucajući iz oružja koje je uzeo i sefa svog oca a kako se saznaje navodno taj pištolj je posebno opremljen čime garantuje preciznost.

– Pištolj kojim je napravljen masakr imao je neku vrstu tegova ili protivtegova da kada puca nema trzajeva. Ovako opremljenim oružjem se lakše nišani i pogađa meta – navodi dobro obavešteni izvor.

Da podsetimo, dečak ubica je 3. maja upao u OŠ „Vladislav Ribnikar“ i sa vrata ubio radnika obezbeđenja, a potom se ustremio na tri devojčice u holu ove obrazovno-vaspitne ustanove.

Svoj krvavi pohod nastavio je u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Tamo je pucao na nastavnicu i učenike, kada je ubio na licu mesta njih petoro i više ranio, a nakon 12 dana, povredama je podlegla još jedna devojčica.

On je ubio ukupno devetoro dece i Dragana Vlahovića, radnika obezbeđenja u školi.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Srbija danas)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare