RUS UGUŠIO SINA JASTUKOM NA SPAVANJU? Jeziva otkrića o dvostrukom ubistvu i samoubistvu u Pančevu, događaj u subotu SLUTIO NA ZLO

Nakon stravičnog dvostrukog ubistva i samoubistva u Pančevu, kada je državljanin Rusije,Ašot G. (46) ubio suprugu Olgu (50) i sina (9), pa izvršio samoubistvo, otkriveno je da je zločin počinjen, najverovatnije, dva dana ranije.

Prema prvim podacima iz istrage, sumnja se da su majka i sin ubijeni u subotu uveče, a tela su pronađena u ponedeljak, sat vremena iza ponoći.

Pokušavala da dobije majku

– Ćerka ovog para, koja živi u Izraelu, zabrinula se jer više od 12 sati nije mogla da stpu u kontakt sa mamom, tatom i bratom. Ona se u ponedeljak oko 21 čas pridružila grupama na društvenim mrežama, čiji su članovi državljani Rusije koji žive u Srbiji, te ih molila za pomoć. Kako su joj članovi grupe sugerisali da okrene bolnice i proveri da li su tamo, ona je to pokušala, međutim, bezuspešno, a kada su joj savetovali da ode do njihove kuće, objasnila je da nije u mogućnosti, jer živi u Izraelu – kaže izvor.

Poslednji korak koji je preduzela uspaničena Ruskinja, bilo je kontaktiranje porodičnih prijatelja koje je zamolila da odu do stana porodice i da ih obiđu. Kada je porodica pristigla sa policijom, u stanu, koji je ovaj bračni par kupio pre oko dva meseca, zatekli su stravičan prizor.

Buka iz stana slutila na zlo

– Žena je ubijena nožem, a sin je udavljen jorganom ili jastukom, moguće i na spavanju, a potom se obesio. Pretpostavlja se da se zločin dogodio u subotu uveče. Jedna komšinica je rekla da se porodica u subotu ceo dan svađala – kaže naš izvor.

Šta je motiv užasnog krvavog pira nije pouzdano utvrđeno, a pojedine komšije su ispričale da su čule da se ubijena Olga G. žalila da njen suprug ima psihičke probleme.

– Žalila se na psihičko stanje muža svojoj prijateljici, te joj je govorila kako se ponaša čudno, a jednog dana ju je i pitala da je uputi na neku stručnu pomoć. Kako je prijateljica navela, to se dogodilo dva dana pre tragedije, a Olga joj je govorila kako joj je muž strašno ćutljiv, kako ima napade panike i da ne prepoznaje rođenog sina – navode izvori.

Komšije

On je bio hirurg, a ona pedijatar

Kako su za Kurir ispričale komšije porodica se doselila iz Rusije u Srbiju pre oko godinu dana.

– On je bio hirurg i bio je vlasnik privatnog taksi-udruženja u domovini, a ona je radila kao pedijatar. Međutim, zbog situacije sa ratom u Ukrajini, te mobilizacijom, odlučili su da se presele u Srbiju. Pored sina (9) sa snjima je bio i stariji sin (18), koji je malo pre zločina otišao za Rusiju – podseća izvor.



UDARNA VEST.rs (Kurir-J.K.)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare