PARTIZAN -CEDEVITA (19.00), majstorica u Areni, ko ide na megdan Zvezdi?

Košarkaši Partizana dočekuju Cedevitu Olimpiju u majstorici polufinala plej ofa ABA lige.

PARTIZAN – CEDEVITA OLIMPIJA

TOK MEČA:

Oba tima slavila su na svom terenu prilično ubedljivo. Partizan je najpre slavio u Beogradu sa 95:80, a u revanšu u Ljubljani Cedevita je slavila sa 85:73.

Trener crno-belih Željko Obradovićoptimista je uoči meča.

Imali smo vremena da pripremimo utakmicu. Znamo sve što je bilo loše na toj utakmici u Ljubljani. Pre svega moramo da neuporedivo bolje iskontrolišemo skok, da reagujemo bolje na njihove promene u odbrani i da naša agresivnost bude od početka do kraja utakmice na istom nivou„, rekao je Obradović.

Partizan je favorit uoči majstorice, ali gosti iz Ljubljane veruju da mogu do iznenađenja i plasmana u finale.

I pre početka polufinalne serije imali smo želju da dođemo do treće utakmice i taj cilj smo ispunili. Svesni smo da će test ovog utorka u Beogradu biti izuzetno težak. Kada igrate protiv boljeg i talentovanijeg tima, morate da igrate timski u odbrani, da kontrolišete igru u skoku, a istovremeno da pokušate da povežete utakmicu tako da igramo timski u odbrani i napadu“, rekao je strateg Cedevite Olimpije Miro Alilović pred odlučujući meč u beogradskoj „Areni“.

Utakmica počinje u 19.časova u „Beogradskoj areni.“

Pobednik ove utakmice će se za titulu u ABA ligi boriti sa Crvenom zvezdom.

Zvanični poletak finala ABA lige zakazan je za 12. jun, ali je veliko pitanje da li će tada početi serija jer je Crvena zvezdanezadovoljna kalendarom takmičenja najavila da neće igrati finale dok ne završi obaveze u KLS ligi

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare