NEVIĐENE FOTOGRAFIJE OCA DEČAKA UBICE! Vladimir K. je bio član „kluba“ iz ovog grada, a slike iz provoda otrkivaju NOVE DETALJE 

Vladimir K. se bavio sportom za koji mnogi kažu da je pored tenisa jedan od najskupljih.

Naime, reč je o „airsoft – u“, odnosno igri ili sportu koja je u Japanu poznata kao igra preživljavanja. Kako se može videti na fotografijama „airsoft“ kluba „SD tim“ iz Smedereva koje su postavljene na društvene mreže otac Koste K. koji je koji je 3. maja ubio devet svojih drugara i čuvara škole, a ranio četiri učenika i nastavnicu istorije bio je njihov aktivan član, piše Informer.

U pitanju je timska igra pucanja u kojoj učesnici eliminišu protivničke igrače iz igre označavajući ih sferičnim plastičnim projektilima ispaljenim iz vazdušnog oružja male snage zvanog „airsoft“ puške.

Poznavaoci kažu da za učestovanje u ovom sportu nije potrebna prevelika veština, snaga, brzina, preciznost i mnogo novca ako ste početnik jer opremu možete da iznajmite. Međutim, oni koji su profesionalci u ovom sportu kažu da je oprema papreno skupa, zbog čega je upravo „airsoft“ jedan od najskupljih sportova.

Sudeći po fotografijama Vladimira K. a koje je se mogu videti na društvenim mrežama, on je imao veliku ekipu sa kojom je redovno učestvovao u igrama u kojima se koristi oružje.  

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE OVDE

Koliko se dobro slagao sa ostalim članovima kluba iz Smedereva, pokazuju i fotografije sa njihovih zabava u kojima se veselo društvo opuštalo uz alkohol. 

Da je i sam Kosta K. trenirao „airsoft“, navela je i oružarka Ana Simonović.

Kako je precizirala Simonović, koja inače ima sertifikate o rukovanju gotovo svim vrstama vatrenog oružja, dečak jeste bio uvežban ali ne u streljani, već je aktivno trenirao „Airsoft“, koje je vojno-taktička simulacija, i to je iskoristio u svrhe ovog zločina.

Objasnila je da je Kostu K. na treninge „Airsofta“ dovodio otac i to su zajedno trenirali, što je kako je navela „antistres igra današnjice“ i nema limit u godinama kao ni „paintbol“.

UDARNA VEST.rs (Informer)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare