KO JE MISTERIOZNI MOĆNI VERENIK NAJUTICAJNIJE SRPSKE BLOGERKE? Odlepila za njim čim ga je upoznala, a evo čime se on bavi

Jedna od najuticajnijih srpskih modnih blogerki, Tamara Kalinić, verila se u Italiji, a njen partner Filipo Testa joj je tom prilikom priredio magično iznenađenje.

On je kao lokaciju izabrao jedan od najluksuznijih hotela, a za prsten je izdvojio, kako se spekuliše, više od 20 hiljada evra.

Otkako ga je predstavila javnosti, Tamara je u nekoliko navrata govorila o partneru, uvek sa mnogo ljubavi.

– Meni često partner kaže: „Ti si najbolja stvar koja mi se desila u životu“. Meni to toliko stavi osmeh na lice. Samo ta jedna rečenica u poruci, meni to toliko znači – iskreno je ispričala Tamara, otkrivši koliko Filipo uživa u Srbiji.

– On mnogo voli Srbiju. To je meni toliko značajno. Imati partnera stranca koji neće, ne dopada mu se… On je bio toliko tužan što ne može sad da dođe dok sam ja tu. Ti izlasci, on ne razume našu muziku, ali kada vidi tu emociju, kaže da vidi koliko sam srećna sa svojim prijateljima – ispričala je Novosađanka svojevremeno u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Na pitanje voditeljke kako su njeni roditelji prihvatili Filipa, Tamara je rekla:

Tamara Kalinić, Filipo Testa
foto: Printscreen Instagram

– Obožavaju ga. Uvek sam se brinula za tatu, moja mama je dosta diplomata, ali sa tatom se nikad ne zna jer tata ima dve ćerke, mnogo nas voli i kada sam videla da se njih dvojica razumeju, to mi je bilo jako bitno. Osećala sam taj njihov bagoslov.

Tamara je do detalja otkrila kako se upoznala sa Filipom.

– Ja sam slučajno došla na rođendansku žurku moje prijateljice, zapravo sam imala druge planove to veče. To je bilo u Parizu, jedna jako intimna žurka u njenoj hotelskoj sobi. Nikada nisam ispričala tu priču – sa osmehom na licu rekla je Tamara.

– Bilo je petnaestak ljudi, sve su to bili ljudi iz sveta mode i sve sam poznavala. Njega nisam poznavala, ali mi je toliko bio zanimljiv, ne znam šta je mene tu privuklo, ja nemam tip muškarca i inače se ne zaljubljujem tako kao vidim nekoga i zaljubila sam se. Potreban mi je tako neki šarm. I ja sam toliko želela da pričam sa njim i celo veče sam provela sa njim. I, vidim ja da i on samo sa mnom priča i u jednom trenutku me pitao: „Da li ću te sutra videti na nekoj reviji“, ali sam mislila, kao muškarac, pita da li će me videti, videćeš me, ćao… On je mene ujuturu zvao: „Je l si ti krenula, ja te čekam na vratima…“ Ja nisam znala da će da me čeka, ja sam kao mislila mi ćemo se videti, srešćemo se i to je meni bilo tako simpatično što je on mene čekao na vratima te revije i usput me sto puta pitao: „Je l stižeš, pa koliko još…“

– Kad sam stigla, on je bukvalno uhvatio mene za ruku i raščistio svu masu jer to bude gužva na ulazu. Bio je red i za slikanje, on je raščistio sve i rekao da ja moram preko reda. Meni se to sve toliko dopalo, rekla sam sebi: „Jao, kakav muškarac!“. Nekako je imao jak stav, to me je privuklo. Onda me je pitao na prvi dejt, da li želim sa njim sutra na večeru, ali ja nisam znala da li je poslovna večera ili nije, nisam bila sto posto sigurna. Rekla sam može, sviđao mi se, ali sam se malo i bojala, jer nisam želela da se zabavljam sa nekim iz mode, da sutra to ne bi bilo neprijatno nešto.

– Ja sam posle trideset minuta videla da se on meni sviđa, da to nije poslovna večera i rekla mu: „Ti se meni sviđaš“. Nemam ja tu vremena, ako se ja tebi sviđam, super, ako ti se ne sviđam, zdravo doviđenja. On se jako iznenadio i rekao mi: „Ja ovo nisam očekivao, ali i ti se meni sviđaš. Ali, mi se ne poznajemo“… Videla sam da je on jako iskren. Očekivala sam, pošto je on imao velike uspehe u svetu mode, da će on na tom prvom sastanku početi da se hvali, da mi priča, ali mislim da žene ne vole te hvalisavce, a on je sve svoje uspehe umanjio. Bio je nekako skroman… Jako se brzo sve desilo, jako brzo smo počeli da živimo zajedno. On je meni posle jedno šest, sedam meseci rekao da je veoma srećan što sam ja uzela stavri u svoje ruke i da muškarac kao što je on voli da mu žena nekada kaže: „Okej, sada ćemo ovako“. Da mu se dopalo to što sam bila jako iskrena. Mislim da je najlepša stvar u našoj vezi što jedno drugom dajemo slobodu i ogromno poverenje i što je ta iskrenost od samog starta uticala na to – priznala je uticajna influenserka.

Ko je zapravo Filippo Testa, verenik srpske influenserke?

Italijan Filipo Testa uticajan je menadžer velikih modnih brendova, poput “Off-White” i “Balmain”.

Prema navodima, Tamara i Filipo u vezi su od 2020. godine, a Kalinićeva je u više navrata istakla da je u njemu pronašla iskrenu i čistu ljubav.

Nije tačno prezicirano na koliko se procenjuje njegovo bogatstvo, ali uzevši u obzir da je Filipo veoma uticajan u svetu mode i jedan od najtalentovanijih Italijana, ta cifra može da dostigne i nekoliko stotina hiljada evra.

Duga bujna kosa i karakterističan izgled ne ostavljaju niko ravnodušnim, a zgodni Filippo zbog toga privlači pažnju gde god se pojavi.

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs/ Telegraf.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare