EVO KO JE NEMANJA ROSIĆ KOJEM JE IZGOREO HOTEL NA TERAZIJAMA Bivši maneken i rijaliti učesnik, oženio Breninu nesuđenu snajku! 

Veliki požar koji je večeras buknuo u hotelu na Terazijama bio je u vlasništvu Nemanje Rosića, nekadašnjeg manekena i rijaliti učesnika koji je poznat i po braku sa nesuđenom snajom Lepe Brene.

Rosić, koji je nakon „izleta“ u rijaliti i duže manekenske karijere odlučio da započne posao u ugostiteljstvu, pre nekoliko godina oženio se, takođe, manekenkom Doroteom, piše Informer.

Dorotea je u javnosti poznata kao bivša devojka Stefana Živojinovića s kojom je stariji sin Lepe Brene i Slobodana Živojinovića bio dugo u vezi. Inače, manekenka je, kako se spekulisalo, bila jedna od omiljenijih, potencijalnih snajki legendarne pevačice, te su se u nekoliko navrata pojavljivale u javnosti zajedno. Međutim, Doroteina i Stefanova veza ipak nije opstala.

Razloge za raskid ni jedno, ni drugo nisu otkrili. A dok je Dorotea nakon toga uplovila u vezu sa Rosićem s kojim je dobila dvoje dece, Stefan se trudi da se drži medijske ilegale i od tada više nije predstavljao devojke u javnosti. 

UDARNA VEST.rs(Informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare