DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE KOD VRNJAČKE BANJE: Poznat identitet nastradalih osoba

Vozač Nenad G. (62) iz Novog Sada automobila marke “ škoda“ kao i njegove saputnice u vozilu Radojka R. (74) i Nada G. (61) nastradali su u jezivoj nesreći koja se dogodila na putu ka Vrnjačkoj Banji, kod mesta Goč, dok je treća saputnica Ljiljana P (61) teško povređena.

Kako smo nezvanično saznali saobraćajna nesreća dogodila se kada je automobil marke „škoda rapid“ kojim je upravljao Nenad G. sleteo sa puta i udario u drvo. 

Nesreća se dogodila u mestu poznatijem kao „Šiljati kamen“.

 U vozilu su pored vozača bile i tri putnice. Sumnja se da se nesreća dogodila kada je automobil usled neprilagođene brzine kretanja, a koji se kretao iz mesta Goč ka Vrnjačkoj Banji, sleteo sa puta i udario u drvo – objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje:

– Nenad G., Radojka R i Ljiljana P. prevezeni su u bolnicu u Kraljevu dok je oda zadobijenih povreda na mestu nesreće preminula Nada G. Vozač automobila kao i povređena saputnica Radojka preminuli su na putu do bolnice dok je Ljiljana P. nakon Kraljeva prevezena u KC Kragujevac – objasnio je naš sagovornik. 

Prema našim ne potvrđenim informacijama, poginuli su Nenad G.  iz Novog Sada, Radojka R, koja je strana državljanka, kao i Nada G. iz Bačke Topole. Teško povređena Ljiljana P. smeštena je u KC Kragujevac

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare