VESTI KOJE MORATE DA ZNATE! Predsednik Vučić donosi sudbinski važne odluke! 

Predsednik Aleksandar Vučić u narednim danima doneće sudbinski važne odluke, a ovo su sve najvažnije vesti koje morate da znate, a koje su usko povezane sa narednim potezima predsednika Srbije.

Premijerka Ana Brnabić pozvala je danas predsednika Aleksandra Vučića da u četvrtak u 18 časova prisustvuje sednici Vlade na kojoj će biti donete veoma važne, strateške odluke koje će odrediti budućnost države.

Kako saznajemo, šefica Vlade sastaće se sa Vučićem u sredu uveče i tada će biti razmatrana pitanja o kojima će na sednici Vlade biti reči. Da li će ove nedelje biti doneta odluka o raspisivanju novih izbora, rekonstrukciji Vlade ili smeni pojedinih ministara, ostaje da vidimo.

Nešto ranije, Rade Basta je pozvao predsednika Vučića da uhapsi napadače koji su se juče potukli na protestu protiv nasilja.

– Predsedniče Vučiću, hapsi bagru koja tuče narod na protestima i novinare. Građanski rat ne treba, dovoljno problema imamo. Živela Srbija – napisao je Basta na Tviteru, iako nije poznato ko je i gde tukao novinare.

Basta je tako pokušao da ispadne nekakav zaštitnik, ali je ekspresno dobio odgovor predsednika IO SNS-a Darka Glišića.

Dalje, ono što je ušlo u izbor najvažnijih vesti jeste da je vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević Kimi osuđen na godinu i četiri meseca zatvora zbog ugrožavanja sigurnosti novinarke Brankice Stanković, a tada je javnost tvrdila da je kazna mala. Sinoć, na političkom protestu koji organizuju prozapadne političke partije, pojavila se lutka koja predstavlja obešenog Aleksandra Vučića, ali nema osude takvog čina?!

Radisavljević je osuđen zbog incidenta koji se dogodio 16. decembra 2009. godine, na stadionu FK Partizan, za vreme odigravanja utakmice Partizan-Šahtjor, koja je direktno prenošena na TV B92.

Sinoć, na političkom protestu koji organizuju prozapadne političke partije, pojavila se lutka koja predstavlja obešenog Aleksandra Vučića.

Predsednik Aleksandar Vučić održao je danas, kako saznajemo, sednicu najužeg rukovodstva SNS i svojim saradnicima poručio: Spreman sam da poginem, bolje i to, nego da ološu prepustim Srbiju!

– Raspisaću sve izbore, sit sam svih prevara, spreman sam i da poginem, uopšte se ne plašim! – rekao je Vučić i dodao: 

– Evo, čekam te kukavice da dođu da me ubiju, ali nikada im neću prepustiti vlast bez izbora!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare