TO STVARA BOLJU ZEMLJU, TO JE ONO ZA ŠTA SE BORI VUČIĆ! Mali poručio opoziciji: Za bolju Srbiju se borite radom i rezultatima, a ne licemernim ponašanjem! 

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na svom instagram profilu i pružio podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, poručujući opoziciji da se za bolju Srbiju bori radom i rezultatima, a ne licemernim ponašanjem.

„Kada oni koji se navodno bore protiv nasilja, upućuju najjezivije poruke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, onda vam je jasno da su njihovi motivi lažni, a ponašanje licemerno“, napisao je Mali i dodao: 

„Zato još jednom upućujem punu podršku Aleksandru Vučiću, koji svakodnevno trpi najstrašnije uvrede i pretnje od onih koji se navodno bore za bolju Srbiju. Poručujem im – za bolju Srbiju se borite radom i rezultatima, novim radnim mestima, jačom ekonomijom. To stvara bolju zemlju i to je ono za šta se bori Aleksandar Vučić. To je čovek koji ne zna za strah i koji će se boriti do kraja, a u tome ima moju bezrezervnu podršku!„, piše Mali.  

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare