„ŠTA BI BILO DA JE IMAO PIŠTOLJ PORED SEBE“ Majka Nataše Šavije van sebe nakon puštanja Karića iz pritvora: Neka se pokrije ušima! 

Stefan Karić, osumnjičen za brutalno zlostavljanje Nataše Šavije pre nekolio dana napustio je pritvor kada je i zvanično pušten na slobodu.

Natašina majka, Vera Šavija za pomenuti nemili događaj saznala je od novinara putem telefona dok je bila na Zlatiboru. Odmah nakon uverenja da joj je ćerka u bolnici, spakovala je kofere i vratila se kako bi bila sa Natašom.

Za Kurir, Vera Šavija, govorila je o nasilju i posledicama sa kojima se bori njena ćerka, ali i prokomentarisala ponašanje oca i sina Karića nakon njegovog izlaska iz pritvora.

– Prolazimo kroz težak period života, upravo zbog toga što nam se dogodilo Nataši. Svi smo još u šoku i pod stresom od nemilog događaja. Ovako nešto nam se prvi put dešava. Ja kao majka saosećam sa njom, jer sam svaki dan uz nju, čest odlazak kod lekara i njene rane i mene pogađaju – rekla je Vera i nastavila:

– Posle onih izjava mladog i starog *gospodina* Karića ne mogu da se ne oglasim. Nisam mogla ni da zamislim da bi se tako nešto moglo dogoditi od prividno finog dečka. Sad kad gledam neke isečke iz rijalitija, kako se ponašao prema tamo svojim devojkama i šta im je izgovarao („Nemoj da ti razbijem vilicu“ i slično) . Fizički nije smeo da nasrne na njih, zna da bi bio kažnjen. A njegova izjava po izlasku iz pritvora, da su se samo koškali i da je ošamario. Da li on to možda ima amneziju da je umesto šamara bila pesnica u jagodičnu kost koju je polomio i posledica toga deformacija očnog kapka i još veliki pramen isčupane kose, a još se pita šta joj se to dogodilo? Kako tako jedan „fini“ dečko može napraviti devojci i još da pobegne sa lica mesta i skriva se negde. A šta da je imao pištolj kod sebe, ne smem ni da pomislim – izjavila je Natašina majka, pa se osvrnula i na Osmana Karića:

– Onaj stariji gospodin Karić izjavljuje da je nisu primili u Urgentni u Novom Sadu i Beogradu, pa šta on misli ko je primio na lečenje, operaciju i saniranje postoperativnog toka? Pored svega sledi još jedna operacija. Ja ne mogu da verujem šta čovek priča i onda kaže da ga nismo ga razumeli. Još čovek slavi, bolje da se pokrije ušima! Da je obrnut slučaj, ja ne bih mogla ništa slaviti, saosećala bih se sa tom porodicom. To su ljudi koji misle samo na sebe. Verujem u naše sudstvo i da će pravda biti zadovoljena, da će dobiti pravu kaznu i da će se stati na put nasilju na svim svim zenama – rekla je Vera za Kurir.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

UDARNA VEST.rs(Kurir.rs)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare