SASLUŠAN MUŠKARAC OSUMNJIČEN ZA BRUTALNO PREBIJANJE BEBE I ŽENE: Suprugu muški udarao, pa silovao, a ovako se BRANIO u tužilaštvu 

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan muškarac (26) osumnjičen za silovanje vanbračne supruge i prebijanje njihovog zajedničkog šestomesečnog sina.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela Silovanje i Nasilje u porodici.

On je na saslušanju negirao krivična dela za koja se tereti i izneo svoju odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Naredba o sprovodjenju istrage protiv muškarca doneta je zbog sumnje da je 1. juna oko 21 čas upotrebom sile i pretnjom silovao svoju vanbračnu suprugu, dok je ona plakala i trpela jake bolove.

Zapretio joj je da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usled čega se oštećena dodatno uplašila za svoju i bezbednost njihovog zajedničkog deteta.

Takodje se sumnja da jeu prethonih nekoliko dana, u vreme kada detetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i telu, usled čega je dete zadobilo više telesnih povreda.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare