POZNATA PEVAČICA POMOŽE PRETUČENOJ BEBI SA ZVEZDARE: Plaća advokata da brani zlostavljanu majku i njenu bebu

Pre dva dana je našu zemlju potresao jezivi zločin koji se dogodio na Zvezdari. Nasilnik je silovao i pretukao svoju nevenčanu suprugu, a šestomesečnu bebu je prebio. O ovom jezivom incidentu javnost je obavestila Jelena Dinčić, supruga pevača Milana Dinčića Dinče.

Ona je otkrila da su njih dvoje prihvatili bebu na čuvanje i da žena već dugo trpi nasilje od supruga, a na nadležne je apelovala da pomognu nesrećnoj ženi.

Nasilnik (25) je priveden, a još jedna javna ličnost odlučila je da pomogne njegovoj žrtvi. Naime, pevačica Ana Sević je platila svog advokata da brani zlostavljanu ženu.

Ana Sević nije se javljala na broj, ali je advokat i potvrdio saznanja.

– Jeste, ali pozovite me za sat, dva, nisam sad u mogućnosti da pričam, na sastanku sam – kratko je izjavio Sevićkin advokat, prenosi Kurir.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Republika.rs)



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare