Novak nije trenirao, ali se pojavio na mestu na kome ga niko nije očekivao! Đoković u društvu NBA zvezde pratio poslednji meč velikana

U subotu je u Parizu bio veliki događaj, a Novak Đoković je bio deo te proslave. Tokom dana, ragbisti su slavili svoju titulu, poznati po svojoj bliskoj vezi s navijačima, dok su fudbaleri Pari Sen Žermena bili u centru pažnje tokom večeri.

Novak Đoković se pojavio na stadionu „Park prinčeva“ s svojom decom Stefanom i Tarom, u loži. Gledao je utakmicu u kojoj je PSŽ izgubio od Klermona rezultatom 3:2, kao i poslednji meč Lionela Mesija u dresu tog kluba.

Fotografi su neprestano snimali Novaka dok se smešio i uživao u razgovoru sa decom. Zanimljivo je da je stadion „Park prinčeva“ udaljen samo šest minuta hoda od kompleksa Rolan Garosa, tako da Novak nije propustio priliku da vidi vrhunske fudbalere u akciji, prenosi Blic sportal.rs

Bio je u društvu Nikolasa Sarkozija, bivšeg predsednika Francuske, i Rudija Gobera, NBA zvezde. Đoković je već stvorio tradiciju posećivanja fudbalskih utakmica širom Evrope, a ovoga puta je bio u društvu svoje dece.

Verovatno je jedan od razloga zašto je odlučio da preskoči trening tog dana bio taj što je želeo da sačuva dodatnu energiju. U nedelju će Đoković igrati osminu finala Rolan Garosa protiv Huana Pabla Variljasa, a taj meč se s velikim nestrpljenjem iščekuje u Srbiji.

UDARNA VEST.rs (Blic sportal.rs)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare