NASILNI SUPRUG I OTAC U PRITVORU! Silovao ženu i tukao bebu, jer se malo zaneo! 

Viši sud u Beogradu prihvatio je predlog nadležnog tužilaštva i odredio do 30 dana pritvor Vukašinu M. (26), osumnjičenom za silovanje vanbračne supruge i prebijanje njihovog zajedničkog šestomesečnog sina.

Pritvor mu je određen zbog sumnje da će boravkom na slobodi uticati na svedoke i zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. Tereti se za silovanje i nasilje u porodici. 

Vukašin M. je na saslušanju u tužilaštvu ranije danas negirao krivična dela za koja se tereti i pravdao se frapantnom rečenicom:

– Možda sam bio malo grublji tokom seksa, jer sam se zaneo, ali nisam tukao suprugu, niti sam se iživljavao nad njom!

Naredba o sprovođenju istrage protiv Vukašina M. doneta je zbog sumnje da je 1. juna oko 21 čas upotrebom sile i pretnjom silovao svoju vanbračnu suprugu, dok je ona plakala i trpela jake bolove. 

Zapretio joj je da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usled čega se oštećena dodatno uplašila za svoju i bezbednost njihovog zajedničkog deteta.

Takođe se sumnja da je u prethodnih nekoliko dana, u vreme kada detetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i telu, usled čega je dete zadobilo više telesnih povreda.

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare