MIKICA BOJANIĆ I ZORICA MARKOVIĆ NAJSTRAŠNIJE ZARATILI! Pevač otkrio sve pikanterije o pevačici! 

Mikica Bojanić i Zorica Marković u isto vreme slavili su rođendan, a kada su malo popili, žestoko su se posvađali. Pale su ružne reči i pretnje sa obe strane.

Mikica Bojanić pod dejstvom alkohola, povređen što se Zorica Marković nije pojavila na njegovoj proslavi, ispričao je zadrugarima razne pikanterije. Kasnije kada je shvatio šta je rekao, branio se da nije baš tako mislio. 

– Nisu Zorica i moj tata bili zajedno, kakva šema? Oni jesu bili kod veš mašine iza naše kuće na moru, ali naravno da nije bilo ništa. Ja sam je gađao njenim oružjem. Najviše me je povredilo ako sam loš, što ne odeš? Što stojiš kad vidiš da je neko u crvenom? Dosta stvari koje sam rekao je ona izgovorila. Možda sam malo preterao – rekao je Mikica. On se osvrnuo i na to šta je sve pevačica pričala i čime je pretila pevačima sa estrade.

– Pričala je meni i Zorici i Kemišu, kako će da piše knjigu i da raskrinka sve pevače. Pričala je za Vesnu. Ja ovde devet meseci nisam pomenuo nijednog kolegu, od 10 godine mi ulaze u kuću Brena i Sale i da ne pominjem sa kim je sve Miloš sarađivao. Ja to ne bih ni sa strane rekao, a ne ovako. Ona pozdravlja ljude i priča loše o njima. Ja bih izašao sad jer me je navukla da dođem u to stanje. Bio mi je rođendan, dobio sam čestitike od familije. Govorila je da kao kolege ne treba da se svađamo, a ja sam više trpeo, od starta me je gazila. Izvukla je iz mene najgore – ispričao je Mikica. Njega je najviše povredilo da 

– Očekivao sam da dođe na rođendan, a ona je rekla zbog Ane nije. Treba život da menja zbog Ane? Ona ne gotivi Baneta i Miloša. Miloša očima ne može da vidi. Moj život je pevanje, to je moja ljubav, ali ja dana ne moram nigde da zapevam jer sam se ostvario kao čovek, imam familiju. Ona to zna i neće da povredi samo mene, ona povređuje sve žive. Mislim da je Zorica dvolična i da je kvarna. Milioš da je krenuo prema njenoj deci, ne bi joj bilo prijatno – nastavio je Bojanić. 

UDARNA VEST.rs(informer)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare