„MENE NISU PUSTILI NI U PRVI KRUG, A SAD SAM U ŽIRIJU!“ Angelina tešila uplakanu Ariju, a onda joj ŽIRI dao važan savet! 

U ovoj drugoj emisiji drugog kruga „Pinkovih zvezdica“, stručnom žiriju, ali i publici predstavilo 14 kandidata, prolazak u treći krug moglo je da obezbedi svega 12 takmičara.

Pinkove zvezdice
foto: Printscreen

– Kako je 12 takmičara dobilo najviše ocene – petice, samo dve takmičarke dobile su četiri glasa, te tako nije održan baraž u ovoj emisiji, a Aria Bižić i Irina Ognjević su se rasplakale.

– Niko od nas nije planirao da se ovo desi, da se ne desi baraž, ali se desilo. Nama je najteže jer smo mi krivci zbog ove situacije, a opet ovo nije šou za plakanje. Biće baražna emisija, nema potrebe za padanjem u očaj – rekao je Sergej.

Pinkove zvezdice
foto: Printscreen

– Šta bi ja trebalo da radim?! Mene kad sam bila vaših godina nisu hteli da prime na takmičenje, onaj prvi krug, da bih došla na binu da pevam – rekla je Angelina.

– A vidi gde je sada, u žiriju – dodala je Tijana.

Pinkove zvezdice
foto: Printscreen

– To apsolutno nema veze. U tom trenutku sam bila lošija, bio je neko ko je bio bolji. Ja sam nastavila da se bavim onim što volim, dopunila svoje znanje i pronašla svoj put. To apsolutno ne mora da znači – rekla je Angelina.

– Sticaj okolnosti je takav da nismo imali baraž. Vama je škola prioritet! Morate da učite, da budete dobri đaci, ovo je hobi dok ne dođete do toga da se bavite ovim i da živite od ovoga. Do tada se zabavljajte, nadograđujte muzički ukus i zbog toga ovo ne znači ništa. Kada se završe zvezdice vi ste i dalje đaci. Ništa nije strašno i nema razloga za suze – rekla je Jelena.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare