Džejla Ramović otkrila da li je bila u vezi sa muškarcem KOG JE PRIJAVILA POLICIJI: „Najbitnije je da je završeno i da sam sigurna“

Pevačica Džejla Ramović nedavno je prijavila policiji dečka iz Novog Sada koji ju je već dve godine uhodio na nastupima. Iako se nakon toga spekulisalo da je u pitanju njen dečko, pobednica „Zvezda Granda“ je to demantovala.

– Ne bih sada dužila o tome, ima istine desila se ta situacija. Što se prenosila informacija da je moj dečko, to nije istina i čovek nema veze sa mnom. Od svega toga je najbitnije da je to sada završeno i da sam ja sada sigurna. To je stavr koja se mnogo puta i mnogim pevačima dešava. Naravno da se tome može stati na put – kratko je prokomentarisala Džejla.

Džejla studira u Barseloni, ali često boravi u Srbiji zbog poslovnih obaveza, ali i u Bosni gde joj živi porodica, pise Blic.

– Svuda sam iskreno, stalno sam na relaciji Barselona, Srbija, Bosna… Tempo je onako jak, ali sve stižem i sve mi super ide. Kada ću ako neću sad, stvarno se trudim i sve mi odlično ide, uporedo i taj fakultet, i muzika, i snimam nove pesme i radim svaki vikend – rekla nam je ona, a zatim otkrila i šta novo sprema publici kada su pesme u pitanju:

– Ne radim na albumu, ali radim na nekim novim singlovima i duetima, tako da biće uskoro nova pesma, a zatim i duet…

UDARNA VEST.rs (Telegraf)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare