„BIO SAM ČISTAČ, A SAD DRŽIM MEDALJU“ Vozač Nemanje Gudelja nije se odvajao od Anastasije, a ovo je njegova teška životna PRIČA

Fudbaler Nemanja Gudelj je pre nekoliko dana igrao u finalu Lige Evrope u Budimpešti, njegov tim je odneo pobedu, a pevačica Anastasija Ražnatović se tada pojavila na tribinama zajedno sa njegovim vozačem Rašidom o čijem se životu malo toga zna.

Anastasija je nedavno izgubila bebu, a Rašid je celoj porodici bio velika podrška kao i uvek, a od mlade pevačice se nije odvajao. On je se iz Budimpešte vratio za Sevilju, a Anastasija je stigla u porodični dom u Beogradu.

Njega Nemanja i njegov brat Dragiša toliko vole da su njegovo ime istetovirali na ruci. „Raško Chaff“ je tetovaža koja je posvećena vozaču. On je sada odlučio da na svom Instagram profilu podeli sa svima kako je imao težak život i kroz šta je sve prošao da bi bio ovde gde je danas, prenosi Kurir.

Naime, on je objavio fotografiju sa fudbalskog terena. Na prve dve fotografije se vidi kako Rašid čisti terene, a deset godina kasnije kako drži medalju na terenu.

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare