UDARNA VEST! Ovo su prioriteti Baraka Bahara: Pet igrača Zvezde ne sme da ode s Marakane ni po koju cenu

Novi trener Crvene zvezde, Barak Bahar, odmah na predstavljanju na Marakani poručio je da mu je glavni cilj da ostvari dobre rezultate u Ligi šampiona i da želi klubu da donese iskorak u Evropi.

Prvi potez bila je i hrabra i teška odluka, a to je sklanjanje kapitena i legende kluba Milana Borjana sa gola, kome je to javno saopštio putem video poziva, kako ga ne bi „zavlačio“ do početka priprema, i kako bi mu dao vreme u slučaju želje da potraži novi klub, ako ne želi da se pomiri sa činjenicom da neće biti „jedinica“.

Nema sumnje da nas čeka zanimljivo leto na Marakani, jer će očigledno doći do rekonstrukcije tima po ukusu novog šefa stručnog štaba, pa će biti i odlazaka i dolazaka.

Zvanično je klub napistio Nenad Krstičić, na izlaznim vratima je Nemanja Motika, koji ide u Olimpiju iz Ljubljane, a takođe se radi se i na dolascima.

Glavni pik za novog golmana je reprezentativac Izraela, Omri Glacer iz Hapoel Ber Ševe, a na nivou raspitivanja je i situacija sa Milošem Denenekom oko eventualnog njegovog trećeg povratka na Marakanu.

Sigurno je da će biti još drugih igrača koji će otići ili doći na Marakanu, ali kako Telegraf saznaje, Barak Bahar je upravi kluba poručio da pet igrača iz aktuelnog sastava moraju da zadrže po svaku cenu.

Prema njihovim saznanjima, to su Aleksandar Dragović, Mirko Ivanić, Osman Bukari, Aleksandar Katai i Uroš Spajić.

UDARNA VEST.rs (Telegraf)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare