NADAL SLAVI 37. ROĐENDAN! Rafa se OGLASIO posle operacije! Otkrio kada se VRAĆA na teren! 

„Kralj šljake“ je imao hirurški zahvat u Barseloni.

Španski teniser Rafael Nadal morao je „pod nož“ dan pre svog 37. rođendana, a ovog puta je operisao „veliki slabinski mišić“, koji se nalazi u bočnom slabinskom području između kičmenog stuba i ruba male karlice.

Posle dugo godina „kralj šljake“ je propustio Rolan Garos, na kome je rekorder sa 14 osvojenih titula. Njegovi zdravstveni problemi se samo gomilaju, što garantuje da se do kraja sezone po svoj prilici neće vraćati na teren.

Rafa se u međuvremenu oglasio na svom zvaničnom Tviter profilu, pošto je danas dobio rezultate.

– Pozdrav svima. Kao što znate sinoć sam imao operaciju. Sve je prošlo dobro i artroskopija je bila na levoj tetivi psoasa što me je od januara držalo van konkurencije. Regulisana je i stara povreda labruma levog kuka, što će sigurno pomoći boljoj evoluciji tetive. Želim da se zahvalim doktorima Marku Filiponu, Jaumeu Vilarou i Anđelu Ruiz-Kotoru na njihovom radu – počeo je Španac i nastavio o oporavku:

– Odmah ću započeti progresivnu funkcionalnu rehabilitaciju i normalan proces oporavka koji mi kažu je 5 meseci, ako sve prođe kako treba. Još jednom vam hvala za svu podršku koju ste mi ukazali i koju mi pokazujete svaki dan. Danas, na moj rođendan, nisam na željenom ili sanjanom mestu, mada HVALA u svakom slučaju – napisao je Nadal, prenosi Republika.

Podsetimo, u finalu prošlogodišnjeg Otvorenog prvenstva Francuske, Rafa je u tri seta savladao Norvežanina Kaspera Ruda i podigao pehar po 14. put u karijeri.

UDARNA VEST.rs (Republika)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare