„KO SAM JA DA TI SUDIM“ Stefan Karić tek izašao iz pritvora jer je prebio Šaviju, a snimak iz BESNIH kola krije ružnu SIMBOLIKU

Stefanu Kariću, nakon što je optužen da je brutalno pretukao starletu Natašu Šaviju, određen je pritvor od 30 dana, koji je odležao u Sremskoj Mitrovici, a nedavno je izašao na slobodu i pravo otišao kod svog oca Osmana Karića, u vilu na Zvezdari.

Nasilnik Karić se sada usnimio se iz svog besnog „porše“, kako se sam vozi kroz grad, međutim, ono što je svima „zaparalo“ uši jeste pesma koju je bila puštena na radiju.

Stefan Karić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Naime, Stefan je tokom vožnje slušao pesmu „Ko sam ja da ti sudim“ u izvođenju Olivera Dragojevića, a stihovi ove balade posebno su privukle pažnju.

„Jer pobede i porazi bez tebe na isto svode se, a konac ove naše ljubavi prvi sam odmotao ja… I ko sam ja da ti sudim“, glase reči koje su mogle da se čuju u spornoj objavi, a svi se pitaju šta Karić želi da poruči.

Podsetimo, Karić je zbog Natašinih optužbi da ju je pretukao i tom prilikom polomio jagodičnu kost, koja joj je u potpunosti izdeformirsala lice i ugrozila oko, bio u pritvoru u Sremskoj Mitrovici. On je pre dva dana izašao iz pritvora i to pre isteka roka od 30 dana, a onda se besramno prao i branio tvrdeći da su jedno drugom udarili po šamar i da on ne zna kako je zadobila povrede koje ima.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslovaapeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

UDARNA VEST.rs (Kurir.rs/republika)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare