DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 3.JUN Lav će doživeti finansijski gubitak, a Jarac će pronaći nov posao 

Ovaj vikend donosi promene nekim znakovima, na emotivnom i na poslovnom planu.

OVAN


LJUBAV: Više vas interesuje da se zabavljate i istražujete nego da ostvarite dugoročnu vezu. POSAO: Promene na radnom mestu, kao i moguća promena toka karijere. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Bićete okruženi ljudima i u kontaktu sa mnogo različitih osoba, što će pozitivno uticati na vas. POSAO: Moguć je manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete se zbližiti sa nekim iz kruga prijatelja. Emotivna bliskost je dobra baza za ljubav. POSAO: Imaćete vrlo kreativan pristup poslu i visoku produktivnost. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Bićete vrlo sentimentalni, što će doprineti tome da budete slepi za mane onih koje volite. POSAO: Imaćete problema u procesu rada ili nekih finansijskih problema. ZDRAVLJE: Promenljivo. LAV


LJUBAV: Ništa novo se neće desiti. POSAO: Nalazite se u izuzetno povoljnom periodu za karijeru. Imaćete prilike da zablistate i vaša vrednost će postati očigledna. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA


LJUBAV: Lak ulazak u komunikaciju sa svima oko sebe, ali nećete biti toliko zainteresovani za ljubav koliko za nova prijateljstva. POSAO: Moguć finansijski gubitak ili blokada. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA


LJUBAV: Muški pripadnici znaka će imati više sreće u ljubavi, jer će sresti brojne privlačne ženske osobe. POSAO: Korist od bavljenja nekretninama. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION


LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, ali nećete biti raspoloženi za bilo kakvo definitivno obavezivanje. POSAO: Bićete vrlo energični i inventivni u radu. ZDRAVLJE: Glavobolja.

STRELAC


LJUBAV: Partner će zasijati i strasti će se ponovo razbuktati. Ako ste sami, srešćete nekoga ko je vredan pažnje. POSAO: Možda ćete napraviti izvesne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC


LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za zajednički život sa osobom koju volite. POSAO: Ako tražite novi posao, ovo je povoljan period za promenu. ZDRAVLJE: Neuralgija.

VODOLIJA


LJUBAV: Nalazite se u vakuumu. Imate utisak da dolaze bolja vremena, ali nikako da se promena nabolje zaista desi. POSAO: Selidba kancelarije ili neke druge veće promene. ZDRAVLJE: Lošije.

RIBE


LJUBAV: Okolnosti će vas razdvojiti od partnera. Partner će tražiti više slobode, a moguće je i da dođe do razlaza. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa administracijom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare