ĐOKOVIĆ IZNENADA PRESKOČIO TRENING U PARIZU: Umesto Novaka trenirao Ivanišević! Da li bi trebalo da se ZABRINEMO zbog ovoga? 

Novak izostao sa treninga danas, ali… Naš as napravio najbolji izbor kako da provede dan

Specijalni izveštač iz Pariza – Vuk Brajović

Uzalud smo čekali da se danas na najavljenom treningu u trening centru “Žan Buen” pojavi Novak Đoković.

Umesto njega, termin je iskoristio Goran Ivanišević – pripremajući se za predstojeći nastup na turniru trofejnih veterana – i to su super vesti.

Novaku je u Pariz stigla porodica, lep dan je iskorišćen za nadoknađivanje propuštenog proteklih nedelja – a žreb Rolan Garosa mu je dodatno olakšao odluku da današnji dan provede u opuštanju time što će mu u narednoj rundi suprotstaviti Peruanca Huan Pabla Variljasa – umesto za sve očekivanog i neuporedivo poznatijeg i uspešnijeg 14. Igrača sveta Huberta Hurkača, prenosi Kurir.

Dovoljno je Novak igrao tenisa u trećem kolu sa Fokinom i za juče i za danas, a spominjanje raznih povredica na konferenciji za medije juče se sasvim logično uklapa sa današnjom pauzom sa treninzima i posvećivanjem vremena boravku sa porodicom – što je u svakom smislu, a naravno i takmičarskom i motivacionom – najvažnije.

Prema tome, ne brinite što danas nema redovnog izveštaja sa trening-sesije našeg asa, jer se danas nalazi – na pravom mestu i u najboljem društvu!

UDARNA VEST.rs (Kurir sport)


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare