MLADEN DODIĆ NOVI SPORTSKI DIREKTOR NAPRETKA: Kruševljani zbijaju redove za narednu sezonu u Super ligi 

Mladen Dodić se vratio u Napredak. U matičnom klubu je ostavio dubok trag kao igrač, dva puta je bio i šef stručnog štaba, a sada se vratio na poziciju sportskog direktora.

Dodić je zaključno sa pretposlednjim kolom u Super ligi Srbije bio šef stručnog štaba Javora, a prethodno je obavljao više funkcija u srpskom fudbalu – bio selektor mlade reprezentacije Srbije, trener više srpskih klubova, pamti se posebno finale Kupa sa Jagodinom, uz dva učešća u kvalifikacijama za Ligu Evrope sa ovim klubom, a bio je i trener u dva mandata u Lokomotivi iz Sofije, a danas, zvanično stupa na novu dužnost.

-Bio sam prijatno iznenađen ponudom predsednika Miloša Nenezića i sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv najdražeg kluba. Novi posao je veliki izazov, prvi put u ulozi sportskog direktora i nadam se da ću sa svima iz kluba doprineti nekim novim uspesima – rekao je na prvom radnom sastanku sa klupskim operativcima Mladen Dodić.

Novom sportskom direktoru Mladenu Dodiću predstoji veliki posao u prelaznom roku, pošto su velikom broju prvotimaca istekli ugovori.

Takođe, imaće ingerencije i nad mlađim selekcijama u Klubu, gde su neophodne značajne promene, jer su omladinci i kadeti ispali iz Kvalitetne lige Srbije.

UDATNA VEST.rs( Kurir sport)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare