KAJA PEVALA IBRI: HTELA BIH DA TE VIDE SA MNOM! Saznajemo pevačica i fudbaler lumpovali na splavu u Beogradu! 

Kaja Ostojić (39) pevala je na uvce Zlatanu Ibrahimoviću (41) svoj hit „Htela bih da te vide sa mnom“!

Pevačica je pre nekoliko dana pevala na privatnoj proslavi na jednom splavu u Beogradu, a jedan od gostiju bio je fudbaler Milana, koji je tajno boravio u našoj prestonici sve dok ga paparaco Informera nije uhvatio!

Iako su mnogi očekivali da će Zlatan otići na nastup omiljene pevačice Nade Topčagić, on je ipak završio na splavu na kom je pevala Kaja Ostojić.

– Ibra je pre nekoliko dana zbog privatnih obaveza posetio Beograd i odlučio je da maksimalno iskoristi slobodno vreme. Hteo je da se dobro provede i sa prijateljima se dogovorio da uveče ode na nastup Nade Topčagić. Međutim, pred sam izlazak se predomislio i s drugarima je otišao na jednu privatnu žurku, na kojoj je pevala Kaja Ostojić – priča za Informer dobro obavešten izvor i dodaje da fudbaler nije znao da će Kaja pevati te večeri:

– Prijatno se iznenadio kad ju je video jer zna da ona pravi odličnu atmosferu. Posle nekoliko pića zamolio ju je da mu otpeva „Kad zamirišu jorgovani“, čuveni hit Vesne Zmijanac i Dina Merlina. Ona mu je odmah ispunila želju. Međutim, to Ibri nije bilo dovoljno, pa je tražio još jednom da mu otpeva tu pesmu! Kaja je, naravno, pristala.

Intrigantna

Posle toga Ostojićeva mu je otpevala svoj hit „Htela bih“. 

– U pitanju je balada kojom je Kaja zaintrigirala sve goste, pa i Ibru, pogotovo stihom: „Htela bih da te vide sa mnom i da te sakrijem u isto vreme od pogleda mnogih koje te silno žele. Htela bih s tobom brak i decu, a ti već imaš sve. S muškarcima uvek najbolje prođu smerne i prosečne“ – priča izvor Informera i dodaje da su Kaja i Zlatan posle toga ćaskali

– Kaju je interesovalo kako izgleda život svetske fudbalske zvezde. On joj je pričao da je oduševljen Beogradom i da bi voleo češće da dolazi.

Kaju je kontaktirao Informer kako bi prokomentarisala susret sa Zlatanom, ali nije bila raspoložena za priču.

– Pevam na mnogim privatnim proslavama i stvarno ne bih to komentarisala – rekla je Kaja za Informer.

Privatni život

Ostojićeva iza sebe ima tri braka. Prvi put se udala za Nikolu Dragojlovića, s kojim je dobila ćerku Nikolinu, a onda je s košarkašem Urošem Duvnjakom bila u braku samo četiri meseca. Treći put se udala za slavnog di-džeja Džuniora Džeka, s kojim je živela u Belgiji. S druge strane, Zlatan Ibrahimović je godinama u srećnom braku sa Šveđankom Helenom Seger, s kojom ima sinove Maksimilijana i Vinsenta.

MATEO NAVIJA ZA BORNU: Kajini bivši zajedno u Parizu

Kajin bivši dečko fudbaler Mateo Pavlović otišao je u Pariz da na Rolan Garosu bodri njenog drugog bivšeg partnera Bornu Ćorića! Kaja kaže da joj je to presmešno.

– Bivše momke i veze nikada ne komentarišem iz poštovanja prema njima. To se ne može reći za njih. Ne smeta mi što se ljudi prepoznaju, druže i provode, pa čak i ako ih je animozitet prema meni spojio. Želim da verujem da se bodre isključivo zbog toga što su zemljaci, sportisti i profesionalci, a ne povređeni dečaci. Želim im sve najbolje – kaže pevačica za Informer.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare