JA SAM SLOBODAN MARJANOVIĆ, ŽIV SAM, NISAM UBIJEN U KOLUMBIJI! Javio čovek koji se našao usred priče o narko-obračunu!

„Ja sam Slobodan Marjnaović, živ sam, nisam ubijen u Kolumbiji“.

Ovim rečima, Kuriru se obratio Slobodan Marjanović, čija je fotografija proteklih dana objavljina na potralima i televizijama, kao slika ubijenog Slobodana Marjanvoića u Kolumbiji.

Podsetimo, državljanin Srbije Slobodan Marjanović (40) u nedelju je pronađen mrtav u Kolumbiji pored puta. Mediji iz te države prenose izjave istražitelja koji navode da je usmrćen sa tri hica u glavu, a potom bačen pored auto-puta, kao i da se sumnja da je Marjanović likvidiran u kriminalnom obračunu.

Agonija nekoliko godina mlađeg Slobodana Marjanovića iz Požege, počela je samo nekoliko dana kasnije, pošto su najpre mediji u Kolumbiji, a potom i domaći počeli da objavljuju njegovu fotografiju kao sliku ubijenog.

– Zovem se i prezivam isto kao čovek za kog su mediji preneli da je ubijen u Kolumbiji, ali nismo isto godište niti sam ja rodom sa Žabljaka. Živ sam, kod kuće, a fotografija koje je greškom objavljena je moja. Nikada nisam bio u Kolumbiji – kaže Slobodan Marjanović za Kurir.

Prema njegovim rečima, bio je šokiran kada su mu prijatelji javili da je njegova slika objavljena kao fotografija čoveka koji je surovo likvidiran.

– Nije mi svejedno, naročito jer je mesto u kom ja živim malo, vest se gotovo odmah pronela. Na jednoj televiziji čak su i sinoć istu moju sliku prikazali dok je išao prilog o ubijenom čoveku u Kolumbiji – dodaje Marjanović za Kurir.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare