DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 2. JUN! Vaga će se ZALJUBITI U STRANCA, Ribe započinju privatni BIZNIS 

Kraj sedmice donosi mnoge zanimljivosti horoskopskim znacima, a posebno na polju ljubavi.

OVAN

LJUBAV: Ovo nije dobar dan za ljubav. Lakše će vam biti da ostvarite prijateljski nego romantičan odnos. POSAO: Mogući su problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK

LJUBAV: Bićete rastrzani između želje da doživite nešto novo u ljubavi, ali i da sačuvate provereno. POSAO: Bićete vrlo nervozni, što može dovesti do problema u odnosu sa kolegama. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas vas interesuju samo sloboda i novi doživljaji, što će uneti nestabilnost. POSAO: Promene ili problemi u procesu rada, a možda ćete započeti i novi posao. ZDRAVLJE: Nervoza.

RAK

LJUBAV: U ovom periodu ste skloniji svakoj vrsti čulnog uživanja nego inače. POSAO: Možete ostvariti dobit od kupoprodaje nekretnina. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV

LJUBAV: Ni vi ni partner nećete biti raspoloženi za ljubav, zbog čega bi bilo najbolje da isplanirate neke neutralne zajedničke aktivnosti. POSAO: Uspeh u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Bićete okrenuti prošlosti, zbog čega nećete imati novih prilika. POSAO: Moguće su promene na planu karijere. Možda ćete raditi sa prijateljima ili na novom projektu. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko je stranac ili živi daleko. Veza na daljinu je nešto što je mogućnost. POSAO: Problemi u privatnom i posebno u partnerskom biznisu. ZDRAVLJE: Slabo.

ŠKORPION

LJUBAV: Nalazite se u fazi u kojoj je moguće da vam se dopadne neko s kim radite ili imate profesionalni kontakt. POSAO: Kadrovske ili neke druge promene na radnom mestu. ZDRAVLJE: Migrena.

STRELAC

LJUBAV: Vaš društveni život biće vrlo bogat, ali možda ne i ljubavni. Uglavnom će se sve svesti na nova poznanstva. POSAO: Uspeh u svemu što podrazumeva privatan biznis. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

JARAC

LJUBAV: Danas ćete biti elokventni i zbog toga privlačni, ali sve će početi i završiti se na priči. POSAO: Bićete pod stresom zbog uvećanog obima posla ili nekih promena. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

VODOLIJA

LJUBAV: Najviše što možete očekivati je komunikacija ili vest o osobi koja vam se dopada. Nepovoljan period za one u dužoj vezi. POSAO: Uspeh ako radite u medijima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Nećete imati volje da uložite napor koji je potreban kako biste ostvarili harmoniju, zbog čega je moguća nestabilnost. POSAO: Možete započeti neki samostalni biznis. ZDRAVLJE: Stabilno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare