BITKA ZA VLAHOVIĆA: Bajern poslao dve ponude za srpskog napadača, Juventus odbio! Stara dama traži OGROMNU SUMU za Dušana

Očajna sezona Bajerna u Ligi šampiona i srećno osvojena titula u Bundesligi, najavili su tektonske promene u timu iz Minhena.

Prva i osnovna stavka nemačkog velikana je dovođenje centarfora, klasične devetke koja očigledno nedostaje posle odlaska Roberta Levandovskog.

Prema pisanju nemačkih medija, Bajern je imao nekoliko meta. Među njima i Harija Kejna, ali je Englez odbio da pređe Lamanš.

Stoga je sada prvi pik Dušan Vlahović. Kako pišu italijanski mediji, Juventus i Bajern su otvorili pregovore oko transfera 23-godišnjeg reprezentativca Srbije.

Bavarci su poslali ponudu od 50 miliona evra, ali je Juventus to glatko odbio.

Bajern je potom poslao novu ponudu pojačanu za 10 miliona, ali Staroj dami ni 60 miliona nije dovoljno. Klub iz Torina traži 90 miliona evra i nije voljan da pregovara za manje.

Dušan Vlahović je u Juventus stigao iz Fjorentinepre godinu i po dana za 82 miliona, pa Juventus želi da povrati uloženo, ali i da zaradi nešto sitno.

Na ruku ovom transferu ide činjenica da je Juventus neće igrati Ligu šampiona naredne godine, pa će morati da redukuje finansije.

UDARNA VEST.rs(kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare