SIN LEGENDARNOG KOŠARKAŠA USLIKAN U ŽENSKOM TOPIĆU I KRATKOM ŠORTSU: Ponosno ističe svoju ženstvenost, a tu je i NOVI DETALJ

Sin jednog od najboljih košarkaša svih vremena, Medžika Džonsona, 30-godišnji Idžej Džonson snimljen je u šetnji ulicama Los Anđelesa nakon dugo vremena, a i ovaj put je pažnju paparaca privukao svojim neobičnim modnim stilom.

POGLEDAJTE SLIKE OVDE

Idžej se u izlazak uputio u teksas šortsu i topiću preko kojeg je obukao dugi čipkasti kardigan, a sve je uskladio s crnim kaubojskim čizmama i dizajnerskom torbicom. Svima je za oko zapala i njegova nova frizura, s obzirom na to da mu je ranije zaštitni znak bila obrijana glava.

Sin slavnog sportiste u više je navrata viđen u haljinima i suknjama jer često su one njegov prvi izbor u raznim prigodama. Upravo zbog toga su se pojavila brojna šuškanja o njegovom polu, o čemu je i sam nedavno progovorio u jednom od intervjua za E!News.

Volim sebe takvog kakvog jesam. Srećan i zadovoljan sa sobom“, izjavio je Idžej.

Međutim, uprkos oblačenju u odeću za žene, rekao je kako nema u planu da menjati pol.

„Uvek sam govorio ako se neko ne oseća dobro u svom telu, treba nešto da preduzme po tom pitanju. Ja se ne osećam kao da sam u pogrešnom telu. Osećam da je ovo telo u kojem treba da budem. Ne osećam potrebu za promenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Osećam se prijatno u svojoj koži i volim svoje telo“, zaključio je.

Objasnio je pritom da mu moda dopušta da pokaže svoju muškost, ali i ženstvenu stranu.

„Mogu da budem muževan, mogu da budem ženstven. Mogu da radim šta god želim i uspem u tome. Ako želim da obučem haljinu, tada ću to učiniti. Ali ne želim to da radim stalno“, objasnio je.

Iako mnogi ne odobravaju njegov stil i izgled, Idžejev otac ga prihvata i voli takvog kakav je, što je i sam priznao u nekoliko navrata.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare