DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 1. JUN! Blizanci se upuštaju u kratku AFERU, Lavovi neracionalno TROŠE 

Svaki horoskopski znak će imati veoma zanimljiv početak novog meseca, a naročito kada se radi o sferi ljubavi.

OVAN

LJUBAV: Bićete raspoloženi za druženje, ali ne i bilo kakvo obavezivanje. Ako ste već u vezi, težićete slobodi. POSAO: Mogući problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Migrena.

BIK

LJUBAV: Vaš društveni život će biti bogat, što će vam stvoriti prilike, možda ne baš za dužu vezu, ali za kraću romansu da. POSAO: Možete ostvariti značajan napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Upustićete se u kratku aferu ili ćete imati neobaveznu varijantu, a to vam i odgovara. POSAO: Danas ćete se baviti privatnim biznisom ili nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Možete očekivati blago povoljan razvoj događaja. POSAO: Moguće promene u karijeri. Potpisaćete neki novi ugovor ili postići dogovor, naći novi posao. ZDRAVLJE: Dobro. 

LAV

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko je stariji od vas ili ćete patiti za nekim koga ne možete imati. POSAO: Neracionalno trošenje. Inače povoljan period za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da ćete obnoviti kontakt sa nekim iz prošlosti. POSAO: Možda ćete promeniti posao, a ako ne to, onda je moguće preseljenje u novi poslovni prostor. ZDRAVLJE: Sinuzitis.

VAGA

LJUBAV: Susret sa nekim ko vam se dopada i moguće zajedničke aktivnosti. POSAO: Radikalno ćete promeniti način na koji obavljate posao i uvesti novine u proces rada. ZDRAVLJE: Stres.

ŠKORPION

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, sve vam može postati dosadno, a i partner slično razmišljati. POSAO: Problemi u procesu rada ili sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC

LJUBAV: Upoznaćete nekog novog i generalno ćete imati potrebu za novinama u ljubavi. POSAO: Moguć napredak u sferi finansija ili pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da se danas baš ništa ne desi u vašem ljubavnom životu. POSAO: Bićete skloniji riziku, ali to vam se može donekle isplatiti. ZDRAVLJE: Alergija.

VODOLIJA

LJUBAV: Dobar dan za ostvarivanje novih kontakata, posebno preko društvenih mreža. Ako ste već u vezi – nestabilnost. POSAO: Ništa novo neće se desiti. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Vrlo dosadan dan, bez ikakvih događaja. Razmišljaćete o ljubavi, ali to je sve. POSAO: Možete očekivati napredak, pogotovo ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE: Slabije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare