SRBIN SA ŽABLJAKA IPAK UBIJEN U NARKO OBRAČUNU? Istraga pokazala da je Marjanović prvo bio u Bogoti, a evo šta policija proverava

Slobodan Marjanović (40), srpski državljanin rodom sa Žabljaka, najverovatnije je ubijen u kriminalnom obračunu a motiv zločina policija još uvek utvrđuje, prenose kolumbijski mediji. Kako navode, iako se i dalje u potpunosti ne isključuje mogućnost da je Marjanović koji je kao turista bio prijavljen kao gost u jednom hotelu u El Rodaderu, prvi rezultati istrage ukazuju da je srpski državljanin ubijen u mafijaškoj likvidaciji.

Telo Slobodana Marjanovića, podsetimo, pronađeno je pored auto-puta u nedelju oko podneva, a svedoci su navodno ispričali da je izbačen iz automobila u pokretu.

– Ubijen je sa tri hica u glavu. Utvrđeno je da je u turističko mesto stigao 24. maja iz Bogote i smestio se u hotel čiju je narukvicu imao na ruci i kada je pronađen. Službenici policije pokrenuli su istragu, a njegovo telo je prebačeno u mrtvačnicu Instituta za pravnu medicinu. U ovom slučaju ni jedna verzija nije još uvek isključena. U toku je rad na utvrđivanju da li je reč o međunarodnom kriminalu i trgovini drogom – izjavili su izvori iz istrage za kolumbijske medije. Istražitelji, kako otkrivaju, pokušavaju da prikupe sve informacije od trenutka Marjanovićevog dolaska u grad, do pronalaska tela, kako bi sa sigurnošću mogli da kažu šta je motiv zločina i ko stoji iza njega.

– Pregledaju se snimci sa sigurnosnih kamera postavljenih na više lokacija i saslušavaju svedoci koji bi mogli da pomognu u rešavanju ubistva – navode oni.

Podsetimo, sumnja se da balkanski karteli drogu nabavljaju u Kolumbiji. U toj državi, kako je Kurir pisao, 2020. na gotovo identičan način, ubijen je i Dejan Stanimirović Markos.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare