DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 31. MAJ Rakovi će biti naglašeno privlačni, a Škorpije bi trebalo da smanje očekivanja 

Planete će danas biti posebno naklonjene nekim znacima.

OVAN  


LJUBAV: Danas ćete imati dobru komunikaciju sa partnerom, što će doprineti harmoniji u odnosu. POSAO: Vaše široko poznavanje stvari i obrazovanje će vam pomoći u poslu. ZDRAVLJE: Prehlada.

BIK  


LJUBAV: Uradićete nešto što će zakomplikovati vaš ljubavni život i zbog čega ćete trpeti. POSAO: Možete dobiti ponudu za posao ili doživeti blagi napredak. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

BLIZANCI 

LJUBAV: Društvo dragih osoba će vam ulepšati dan, ali ipak je moguće da neće uopšte biti romantičan. POSAO: Budite pažljivi i ne rizikujete pri obavljanju posla. ZDRAVLJE: Neuralgija.

RAK 

LJUBAV: Bićete naglašeno privlačni i imati više prilika, zbog uticaja Venere na vaš znak. POSAO: Moguće je da će se vaša finansijska situacija donekle popraviti. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV  


LJUBAV: Danas ljubav neće biti u prvom planu i moguće je da se ništa bitno ne desi, ali sigurno ćete privlačiti pažnju. POSAO: Bićete puni entuzijazma što će imati pozitivan uticaj. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA  


LJUBAV: Moguća blokada u ljubavnom životu. Ako ste sami, nećete naći ljubav. POSAO: Uspećete da postignete ono što ste zacrtali iako se suočavate sa finansijskim problemima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA  


LJUBAV: Pokušajte da nađete balans u odnosu. Možda bi bilo dobro da otvoreno razgovarate o tome kako se osećate. POSAO: Dobićete priliku da pokažete svoju kreativnost. ZDRAVLJE: Prehlada.

ŠKORPION 

 
LJUBAV: Ako ste sami patićete zbog nedostatka dobrih prilika u ovoj sferi. Trebalo bi da spustite svoja očekivanja. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Nervoza loše utiče na probavu.

STRELAC  


LJUBAV: Bićete donekle nezadovoljni trenutnom situacijom. POSAO: Uspešno ćete sklopiti dogovor ili ćete potpisati ugovor. Inicijativa će vam doneti mnogo toga dobrog. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC  


LJUBAV: Danas ćete biti emotivniji nego inače i bilo bi dobro da to iskoristite i pokažete voljenoj osobi šta osećate. POSAO: Bićete skloni riziku, ali špekulisanje nije za vas. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA 


LJUBAV: Moguće je da će vam se svideti neka mlađi od vas ili mladog duha. Trenutno vas osvaja dobar smisao za humor. POSAO: Klonite se impulsivnog trošenja novca. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE 


LJUBAV: Zahlađenje u odnosu. Bilo bi dobro da se više dajete. POSAO: Mogući su problemi. Rad sa ljubavnim partnerom će loše uticati i na ljubav i na posao. ZDRAVLJE: Solidno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare