„Da se ja pitam, takvi ne bi imali pristup klubu“: Ostojić oštro o navodima da Vranješ dolazi u Partizan

Mnogo bure podiglo se u srpskoj fudbalskoj javnosti posle nagoveštaja da bi Ognjen Vranješ mogao da obuče dres Partizana naredne sezone. Svoje mišljenje o čitavoj situaciji iskazali su i Grobari na poslednjoj utakmici Superlige protiv Voždovca.

Poslednji u nizu koji se oglasio je i nekadašnji igrač Partizana, Bojan Ostojić, koji je u izjavi za sajt Nogomanija poručio da ne bi voleo da vidi Vranješa u crno-belom zbog nekih njegovih prethodnih izjava vezanih za igrače kluba iz Humske.

– Ne ulazeći u kvalitet igrača ili bilo koga, smatram da bi to bio loš potez za klub. To ne ide u prilog dešavanjima na prethodnoj utakmici, koja bi se sigurno preslikala i na celu narednu sezonu, donela negativan efekat na tribine i teren. To je samo jedan od primera, a imali smo ih u prošlosti. Da sam neko ko se pita i donosi tako teške odluke, takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba – objasnio je Ostojić tokom razgovora za Nogomaniju.

Inače, Bojan je trenutno angaovan u Teleoptiku i ukratko je pokušao da oceni rad Igora Duljaja na klupi Partizana ove sezone.

– Imao sam sreću da sarađujem sa njim u prvom timu Partizana dok je bio pomoćnik, potom i šef u Teleoptiku. Radi se o jako dobrom pedagogu. Njegov rad će tek da ispliva na površinu znam koliko rada i truda ulaže u sve to što radi – zaključak je Ostojića.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare