Nakon gubitka bebe Anastasija Ražnatović se POTPUNO POVUKLA IZ JAVNOSTI: Ugasila društvene mreže, Nemanja joj je najveća podrška

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj nedavno su podelili vesti da će uskoro postati roditelji i da pevačica čeka devojčicu, međutim, nažalost, trudnoća je prekinuta, o čemu je on sinoć obavesti javnost.

– Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti – napisao je fudbaler juče na svom Instagram profilu.

Anastasija je svoj profil na Instagramu ugasila, pa se potpuno povukla iz javnosti, želeći da težak period provede sa Nemanjom i uz podršku najbližih.

Njeno poslednje oglašavanje bilo je pre nekoliko dana, kada je slavila rođendan. Anastasija je tad okačila niz storija, gde su njeni fanovi napravili video zapise povodom rođendana. Jedan snimak ju je posebno dirnuo, na kome vidimo Ražnatovićevu dok je bila devojčica, kako prepričava doživljaje i iznenađenje koje su joj tada priredili za rođendan, piše Blic. Uz video dodala je emotikone koji plaču, puno srce i ruke koje se mole.

Nemanja Gudelj je tad svojoj dragoj priredio nezaboravno iznenađenje. On je, naime, iznenadio Anastasiju tortom na kojoj je pisao broj 25, a onda i šarenim balonima i plišanim igračkama.

– Volim te – napisala je ona tada u opisu objave.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare