DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 30. MAJ! Bikovi će imati NOVA POZNANSTVA koja slute na romansu, a evo KO treba da pripazi na finansije 

Kada su posao i finansije u pitanju, Jarčevi bi ipak trebalo da obrate posebnu pažnju na situaciju u kojoj se nalaze.

OVAN

LJUBAV: Postojaće veliki disbalans između vaših i ljubavnih apetita vašeg partnera. POSAO: Loši međuljudski odnosi na poslu. Moguće je da ste sami krivi za lošu atmosferu. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Moguća su nova poznanstva, novi kontakti, koji mogu imati potencijal da postanu romantični. POSAO: Doživećete izvesne pozitivne promene u vezi s finansijama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguća su nova poznanstva, ali izgleda da vas neće inspirisati na ljubav. POSAO: Unapređenje procesa rada i uopšte modernizacija procesa rada ili radnog okruženja. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Atmosfera u vašem ljubavnom životu će biti pozitivna i možete očekivati lepa dešavanja. POSAO: Dobit od bilo kakve trgovine, kao i od transporta. ZDRAVLJE: Nervozan stomak. 

LAV

LJUBAV: Uživaćete u pažnji i divljenju drugih, ali izgleda da će vaše srce ostati hladno, jer vas je trenutno teško osvojiti. POSAO: Možete početi neki novi projekat ili novi posao. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Ako ste sami možete se nesrećno zaljubiti, ili ćete patiti za osobom koju ste izgubili. POSAO: Uvećan obim posla i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Bićete zainteresovani samo za ozbiljnu vezu, za brak i stvaranje porodice. POSAO: Moraćete da se pozabavite administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Problemi s urinarnim traktom.

ŠKORPION

LJUBAV: Poboljšana komunikacija sa osobom koja vas interesuje, što će dovesti do pozitivnih promena. POSAO: Osećate se vrlo nemirno i razmišljate o promeni posla. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

STRELAC

LJUBAV: Vaša usmerenost na sve osim na ljubavni život prouzrokovaće probleme u odnosu. POSAO: Moraćete da ponovite neke radnje, jer je moguće da ste napravili grešku. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Vrlo ste zainteresovani za ljubav, ali pre svega za fizičku komponentu. POSAO: Možete imati probleme, pogotovo ako se bavite transportom. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, ali vas trenutno više interesuju prijateljski odnosi od romantičnih. POSAO: Nalazite se u povoljnom periodu kada je posao u pitanju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Imaćete problema u ovoj sferi jer ćete biti nezainteresovani za ljubav i nesposobni da uživate. POSAO: Imaćete uspeha u karijeri jer ćete se koncentrisati na posao. ZDRAVLJE: Slabije. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare