ZVEZDA DOVODI NE JEDNOG, VEĆ DVOJICU NAPADAČA: Zvezdan Terzić najavio uzbudljiv letnji prelazni rok na Marakani

Zvezdan Terzić bio je zadovoljan danas na promociji Baraka Bahara, za novog trenera fudbalera Crvene zvezde.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić najavio je aktivan prelazni rok tokom leta, sa samo jednim ciljem, da ekipa spremo dočeka Ligu šampiona. Odranije crveno-beli su angažovali Pitera Olajinku i Marka Stamenića.

– Uradili smo veliki posao od januara. Mnogo toga u tajnosti, mada ovde zidovi imaju uši. Ali blizu smo dovođenja napadača. I to ne jednog nego dvojice – otkrio je Zvezdan Terzić.

Crvena zvezda je treći put zaredom osvojila duplu krunu, a Zvezdan Terzić nije propustio priliku da se zahvali treneru Milošu Milojeviću.

– Još jednom da se zahvalim Milošu Milojeviću na izvanrednim rezultatima, posvećenom radu i siguran sam da će se jednog dana vratiti. Ostavio je iza sebe otvorena vrata, mogu da komentarišem njegov sistem vrednosti. Ponašao se džentlmenski u duhu Crvene zvezde.

Zvezdan Terzić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Potom je izrazio nadu da će klub napraviti iskorak sa novim trenerom Barakom Baharom.

– Budućnost Crvene zvezde je sa Barakom Baharom. Dolazi oformljen tim koji je pokazao da zna da radi posao. Bez obzira na dominaciju u srpskom fudbalu, šest titula i sedam grupnih faza UEFA takmičenja, vreme je za iskorak. Narod očekuje da podignemo lestvicu. Treba nam sveža krv i energija, uz respekt prema igračima i trenerima koji su prethodnih godina doneli mnogo uspeha klubu – zaključio je Zvezdan Terzić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare