VRATILA SE POSLE GODINU DANA U SRBIJU: U ovom LUKS DUPLEKSU u uživala je Marta! ĐAKUZI NA TERASI, A SAMO POGLED VREDI 300.000 €

Marta Savić boravila je u Dominikanskoj Republici godinu dana, a sada je rešila malo da obiđe i porodicu u Beogradu.

Mile Kitić kupio je nekretninu od 200 kvadrata u Dominikanskoj Republici, kako se navodi, dupleks se nalazi na samo 50 metara od obale mora. Pevač je otkrio da su za kupovinu dupleksa u dominikanskom letovalištu Punta Kana pre dve godine on i supruga morali da podignu kredit, piše Kurir.

Marta Savić
FOTO: PRINSCREEN

– Marta je kuću sređivala četiri meseca i uživala je u tome. Zgrada se nalazi na 50 metara od mora. One uživaju, a ja radim. I treba tako – otkrio je jednom prilikom Mile.

Marta Savić
FOTO: PRINSCREEN

Ako je suditi po tome što pod karipskim suncem provode i po nekoliko meseci, jasno je da nisu zažalili zbog pozamašne investicije od, kako se pričalo, 300.000 evra.Marta Savić je luksuzni stan opremila u minimalističkom stilu, bez suvišnih detalja, a u prvom planu je bela boja, kako u sobama, tako i na ogromnoj terasi. Prizemlje i sprat povezani su jednostavnim drvenim stepenicama bez ograde, na podu je beli mermer, a bele boje je i nameštaj.

Na terasi se, osim udobnog ležaja i stola za ručavanje, nalazi i đakuzi, a posebnom ugođaju doprinosi nestvarno lep pogled na palme i more.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare