Slobina supruga nakon incidenta sa bivšim objavila emotivan video: Snimila Radanovića kako se igra sa sinom

Supruga Slobe Radanovića, Jelena je nakon što je, kako tvrdi, bila napadnuta od strane bivšeg muža ispred kuće u kojoj živi, a sada se oglasila i na mrežema objavila dirljiv snimak svog sadašnjeg muža i sina Damjana kojeg su dobila pre tri meseca.

Jelena je juče provela lepo nedeljno popodne sa suprugom, i sinovima, a emotivni snimak Radanovića koji se igra sa malenim Damjanom psoebno je raznežio sve njene pratioce.

Sloba se igrao sa sinom kog su dobili pre tri meseca, a njegova supruga je sve to snimila.

Tokom celog snimka se čuo smeh Slobe, kao i malog Damjana koji je bio presrećan, a njegov tata se trudio da ga još više nasmeje.

Podsetimo, Jelena doživela je stravično nasilje ispred svoje kuće u Višnjičkoj banji, kada ju je, prema njenim rečima, napao bivši muž i otac njena dva sina.

U trenutku napada Jelena je bila sa svojom trudnom sestrom, koja ju je odmah odvezla u Urgentni centar, gde je provela više od tri sata, a izašla je sa zavijenom nogom. Radanovićka se nakon toga nije više oglašavala na društvenim mrežama sve do sada kada je objavila emotivni snimak iz svog porodičnog doma.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare