OVO SU RODITELJI ANĐELKE PRPIĆ: Glumica dobila ćerku sa novim partnerom, a kako je njen otac komentarisao NOVOG ZETA (FOTO)

Glumica Anđelka Prpić porodila se i na svet donela devojčicu, a porođaj je prošao u najboljem redu.

Prpićka je svojoj naslednici dala ime Čarna, po ulozi u seriji „Žene sa Dedinja“ koja ju je i proslavila. Glumica je i ranije isticala koliko joj je baš ta uloga promenila život, te da vreme deli pre i posle nje.

Prpićeva je u nekoliko navrata na Instagramu podelila slike svoje porodice, tako da smo imali prilike da vidimo njene roditelje, kao i na koga je uspešna glumica nasledila lepotu.

Veliko interesovanje u proteklom periodu vladalo je zbog ljubavnog života glumice Anđelke Prpić, a njen otac otkrio je nedavno pojedine detalje o njenoj trudnoći.

– Evo sad stiže i drugo dete, kao što znate – istakao je na početku razgovora kroz osmeh, te dodao da se Anđelka nije promenila.

Anđelka Prpić
foto: Printscreen/Instagram

Kako se javno postavljalo pitanje da li je u redu što je nakon razvoda ušla u vezu sa kumom svog bivšeg, te da čekaju bebu, glumičin otac istakao je da ona ima punu podršku svoje porodice u svemu.

– Ja je podržavam u svemu, to je moje dete – poručio je Anđelkin otac, pa dodao:

– Ja je nisam ni udavao – rekao je on.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare