EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Ceca u TAJNOSTI krstila unuka Krstana na Spasovdan, Anastasija se i RASPLAKALA: Ovo su SVI DETALJI SLAVLJA 

Svetlana Ceca Ražnatović imala je još jedan razlog za porodično slavlje prethodne nedelje.

Kako  saznajemo od dobro obaveštenog izvora bliskog pevačici, Ražnatovići su na veliki hrišćanski praznik Vaznesenja Gospodnjeg – Spasovdan – u Hramu Svetog Save obavili krštenje najmlađeg člana porodice Krstana, drugog sina Bogdane i Veljka Ražnatović.

Čin krštenja obavljen je u potpunoj tajnosti i bez prisustva medija u kripti Svetog kneza Lazara, koja se nalazi u okviru Svetosavskog hrama, i to nakon 40 dana od Krstanovog rođenja 17. aprila.

– Porodica Ražnatović je htela da ovaj intimni čin bude zaista u najužem krugu porodice i prijatelja. Odmah po Krstanovom rođenju dogovorili su se da krštenje bude simbolično obavljeno na Spasovdan, pošto se Krstan rodio na drugi dan Vaskrsa. Oni su bez velike pompe došli u Svetosavski hram, a samo krštenje obavljeno je u kripti Sv. Lazara. Čin je obavio duhovnik Ražnatovića, vladika Stefan, uz sasluženje još jednog sveštenika i đakona. Skoro svi su bili u belom – baba Ceca u pantalonama i košulji, dok je njena sestra Lidija obukla haljinu, kao i Bogdana, koja je posebno bila ushićena. Mali Krstan je u jednom trenutku i zaplakao, a sve je oduševio elegantnim pantalonicama i košuljom, kao i prslukom od odelceta. Sve je proteklo u najboljem redu i bez velikog broja kamera i foto-aparata, kao što je to bio slučaj do sada na njihovim privatnim slavljima – priča naš izvor, pa nastavlja:

– Nakon krštenja porodica je otišla u jedan restoran, u kojem su proslavili krštenje svečanim ručkom. Iako su svi bili srećni i uzbuđeni, svima je bilo teško što sa njima na taj dan nije bila i Anastasija, koja se i dalje nalazi u Sevilji. Ona je tog dana i sama proslavljala svoj rođendan, a u jednom trenutku su je Ceca i Veljko pozvali putem video-poziva. Priredili su joj i posebno iznenađenje, pa je tako mali Željko u jednom momentu otpevao i rođendansku pesmicu Anastasiji, što je nju rasplakalo. Baš joj je bilo krivo što tog dana nisu bili svi na okupu. Kada su završili sa ručkom, većina porodice je otišla na Spasovdansku litiju, koja je tog dana prošla ulicama Beograda 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare