EKSKLUZIVNO: Milica Pavlović otkrila DATUM KONCERTA u „Štark Areni“ u Beogradu! 

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je još prošle godine otkrila da je zakazala koncert u beogradskoj „Štark areni“, ali je isto tako priznala i da datum čuva u strogoj tajnosti dok ne dođe pravi momenat da sa svima podeli te informacije. I danas je taj dan.

Nekoliko sati nakon što je objavila pesmu „Venčanje“, koja najavljuje njen peti studijski album „Lav“, Milica je sa svojim fanovima podelila i promotivni plakat koncerta.

Veliki spektakl, koji njena verna publika očekuje već nekoliko godina, zakazan je za 23. decembar ove godine, a Milica je priznala da oseća veliku odgovornost i tremu, jer je svoju publiku navikla samo na najbolje.

– Sigurno ste čuli za priču o maloj devojčici iz Bunibroda koja je došla u Beograd samo sa jednom misijom – da ostvari svoje snove. I sada, dok sve ovo pišem imam veliku tremu, osećam kako mi celo telo podrhtava i ogromnu odgovornost prema vašoj podršci i veri u mene svih ovih godina. Došao je momenat da vam se na najbolji mogući način odužim za svu ljubav koju ste mi pružili. Od samog početka karijere sam verovala da su ozbiljna posvećenost, rad i trud nešto što će mi pomoći da ostvarim sve svoje snove. Bio je to veoma ozbiljan i težak put… ali sigurna sam da danas ne postoji srećnija osoba od mene. ŠTARK ARENA. 23.12.2023. Obećavam vam da ću kao nikada do sada dati sve od sebe da ta noć bude nezaboravna. I za vas, i za mene! Dobro se spremite jer ja sam ozbiljno shvatila i ovo svoje obećanje! A dobro se znamo… Volim vas. Vaša M!

P.S. U okviru mog profila imate link kako biste se prijavili i dobili mogućnost da 48h pre zvaničnog početka prodaje karata prvi izaberete svoja mesta i kupite ulaznice koje želite! – poručila je Milica putem svog Instagram profila.

Dakle, karte još uvek nisu u zvaničnoj prodaji, ali je trenutno aktuelna prijava kako biste mogli da dobijete eksluzivnu mogućnost da prvi odaberete svoja mesta i kupite ulaznice.

Milica Pavlović

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare