ZVEZDA – NOVI PAZAR (19.00), spektakl na Marakani, crveno- beli slavu TITULU! 

CRVENA ZVEZDA – NOVI PAZAR

TOK MEČA:

SASTAVI:

Crvena zvezda: Borjan, Nikolić, Eraković, Milunović, Azarov, Mijailović, Kanga, Mitrović, Ivanić, Bukari, Mijatović Novi Pazar: Slavković, Adešina, Bogdanovski, Ergelaš, Gavrić, Joksimović, Kiković, Kurdić, Momčilović, Rubežić, Stanojlović

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Novi Pazaru utakmici poslednjeg 37. kola Superlige Srbije

Zvezda je još ranije obezbedila novu, 34. titulu u domaćem prvenstvu, što joj je šesta uzastopna.

Crveno-beli su ubedljivo prvi na tabeli sa 96 bodova, dok je Novi Pazar šesti sa 50.

Zvezda je pre nekoliko dana osvojila Kup Srbije trijumfom protiv Čukaričkog (2:1) i stigla do treće uzastopne duple krune.

Ulaz na meč sa Novim Pazarom biće besplatan za sve navijače, koji su najavili spektakl za pamćenje, pošto će na ovom duelu biti proslavljena 34. titula u istoriji kluba.

Ulaz na meč sa Novim Pazarom biće besplatan za sve navijače, koji su najavili spektakl za pamćenje, pošto će na ovom duelu biti proslavljena 34. titula u istoriji kluba.

– Svi su fizički spremni za utakmicu. Nažalost ponovo imamo 20 mesta, plus dva golmana, a u rosteru 25 igrača, tako da će neko izostati, ali mislim da je do sada grupa bila korektna. Uvek su igrali najspremniji igrači i trudili smo se da svi zabeleže minute. Mislim da je proslava titule prilika da navijači pozdrave igrače, koji su izneli najveći teret. Naravno biće nekih promena u timu, ali neće se ticati isključivo bonus igrača – najavio je odlazeći trener Zvezde Miloš Milojević.

Utakmica se igra na stadionu “ Rajko Mitić sa početkom u 19 časova.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare