VUČIĆ PORUČIO BOGOLJUBU KARIĆU: Prijatelji nismo i nećemo biti! 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji Hit tvit osvrnuo se i na „lajk“ Bogoljuba Karića kojim je podržao protest političkih protivnika SNS.

Kaže da je Slobodan Milošević imao svoje mane i dobre osobine. Ističe da je nekoliko puta video Miloševića i da je on bio nezadovljan što je Vučić bio u radikalima, a ne u SPS.

– Imao je neki animozitet prema taksistima i advokatima. Nikad nisam čuo šta je imao protiv taksista. U nekom trenutku mi je rekao o Bogoljubu Kariću: ,,Vučiću, da znaš, kad god pomisliš bilo šta dobro, samo znaj da je reč o najgorem čoveku na svetu.“

Lajkovao je proteste naših političkih protivnika. Bio sam dva puta kod njega u kuću i Minsku, jednom ovde u Beogradu i neću da govorim loše o njemu. On je sve rekao o sebi onim što je uradio.

Sve najbolje želim njemu i njegoovj porodici. Prijatelji nismo i nećemo biti. Sve što mogu da mupomognem oko posla u skladu sa zakonom ću uvek da učinim. Od mene lošu reč neće čuti nikada. Siguran sam da mu ništa ne dugujem – kazao je Vučić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare