TAKSISTA UBEDIO MONSTRUMA DA POŠTEDI MLADU TRUDNICU! Evo kako je sprečen još veći masakr kod Mladenovca!

Vozač taksi vozila, kog je Uroš Blažić (21) oteo posle zločina u Duboni i Malom Orašju, pribranošću uspeo da spase smrti sebe i mladu buduću majku. Oni će narednih dana biti saslušani.

Sprečio nastavak masakra! Taksista i trudnica koje je monstrum Uroš Blažić (21), počinitelj strašnog zločina u okolini Mladenovca, oteo i držao kao taoce, trebalo bi da budu saslušani od ponedeljka! Taksista bi navodno trebalo da otkrije na koji način je Blažića sprečio da nastavi krvavi pir, koji je uključivao i ubistvo trudnice koja se nalazila u vozilu!

Srbija se još nije oporavila od masakra koji je 5. maja počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje, kada je iz vatrenog oružja ubio osmoro mladih ljudi i ranio 14 meštana. Blažić je bez imalo saosećanja prolazio ulicama tih sela i izrešetao mlade ljude koje je usput sretao. Prilikom bekstva je na naplatnoj rampi kod Malog Požarevca uleteo u taksi vozilo u kojem se nalazila stranka – mlada trudnica. Saslušanja oko 50 svedoka masakra počela su u sredu u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, a nastavljaju se od ponedeljka. Tada bi trebalo da svoj iskaz daju taksista i trudnica.

Prema rečima izvora Alo!, taksista bi trebalo da otkrije kako je svojom pribranošću uspeo da Blažića odgovori od daljeg pokolja koji je planirao posle ubistva osmoro mladih.

 Reč je o iskusnom taksisti koji je u tom poslu godinama. Navodno je Blažić planirao da ubije trudnicu, ali i taksistu nakon što ga odveze do željenog mesta. Držeći u rukama bombu, tražio je taksisti da ga vozi u Vinjište u ujakovu kuću, gde se skrivao do hapšenja – navodi izvor blizak istrazi i dodaje uznemirujuće detalje:

– Taksista je svojom pribranošću uspeo da smiri Blažića i dosta je razgovarao s njim dok je vozio. Nagovorio je Blažića da ga pusti da odveze trudnicu na Ub, gde je i trebalo da je vozi i da je zatim pusti, a da će on posle toga da ga odveze do Kragujevca. Ponavljao je monstrumu da će sve biti u redu i da nema potrebe da bude u strahu, jer će ga odvesti na željeno mesto. I sam je bio šokiran kada ga je Blažić ostavio živog i napustio vozilo. Posle toga je pozvao policiju.

Njegov kolega je za medije ranije takođe ispričao da je taksista uspeo da ostane  pribran i da „sačuva glavu sebi i mušteriji“.  Ispričao je da je vozač sve vreme držao stvari pod kontrolom, ali da se „slomio“ nakon što je pozvao policiju i prijavio sve. Posle toga je uzeo bolovanje i neko vreme se nije pojavljivao na poslu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare