DEČKO, TEBI GOVORIM! Milica Pavlović zavela red na nastupu, zahtevala da momentalno ukloni ovo iz ruke!

Ona je najavila pesmu „Venčanje“ koja izlazi 29. maja, a koja je najavni singl njenog petog po redu studijskog albuma „Lav“. Miličin poslednji album „Posesivna“ proglašen je najslušanijim u prethodnoj godini, a Pavlovićeva je opravdala status najveće zvezde mlađe generacije.

Pevačica Milica Pavlović nastupala je sinoć u dupke punom klubu u Budvi i time, još jednom, opravdala status najpopularnije perjanice takmičenja „Zvezde Granda“.

Pavlovićeva je na koncertu izvodila niz svojih hitova koje je publika uglas pevala, ali ono što je posebno privuklo pažnju jeste pevačicina izjava:


 Treba da uvedemo novo pravilo, da prvi red do bine ne sme da koristi telefon, već da samo uživa! Dečko, tebi govorim – našalila se Milica, a publika ju je pozdravila aplauzom i ovacijama.

Diskoteka u kojoj je Milica nastupala bila je krcata, a pevačica je publiku počastila i zavodljivim plesom, već deceniju karakterističnim za temperamentnu južnjakinju.

Ono što je sve iznenadilo jeste da je noge nisu bolele, iako je bila u sanadalama, takozvanim „petnesticama“. Nekrunisana kraljica juga je u crnogorsku prestonicu zabave došla iz Hrvatske, a smeštena je u luksuznom hotelu „Avala“, nakon čega se vraća u Beograd u susret novim projektima kojima će prodrmati balkansku muzičku scenu.

UDARNA VEST.rs



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare